Windows 7 temiz kurulum yapacaktım yaptım da ancak USB Driver olmadığı için gerekli Driver'leri kuramadım sonra en yakın bilgisayarcıdan format atılmasını talep ettim attılar ama özelliklere geldiğimde o bilgisayarcının adı ve adresi falan yazıyordu bunlar kendi editledikleri ISO'yu millete kuruyorlar güvenemedim açıkcası rat vs koyabilirler bir de ben bilgisayarıma en uygun wirless Driver'ini nasıl bulabilirim her format atmamda bu sorunla karşılaşıyorum bir türlü kablosuz Driver işini halledemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 7 temiz kurulum yapacaktım yaptım da ancak USB Driver olmadığı için gerekli Driver'leri kuramadım sonra en yakın bilgisayarcıdan format atılmasını talep ettim attılar ama özelliklere geldiğimde o bilgisayarcının adı ve adresi falan yazıyordu bunlar kendi editledikleri ISO'yu millete kuruyorlar güvenemedim açıkcası rat vs koyabilirler bir de ben bilgisayarıma en uygun wirless Driver'ini nasıl bulabilirim her format atmamda bu sorunla karşılaşıyorum bir türlü kablosuz Driver işini halledemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Driver Booster, Driver Pack tarzı çöp programları önermeyin lütfen. Yanlış veya eksik sürücü kuruyorlar. Ayrıca yanlarında bir sürü gereksiz program da geliyor.
Driver Booster, Driver pack tarzı çöp programları önermeyin lütfen. Yanlış veya eksik sürücü kuruyorlar. Ayrıca yanlarında bir sürü gereksiz program da geliyor.
Emin misiniz efendim daha dün bu program ile internet sorununu Driver sorunlarını hallettim ön yargınızı kırın 100 milyon insan bunu boşa kullanıyor zaten bir siz haklısınız aynen efendim.
Çoğumuz sürücülerini ana kart modellerinin sürücü indirme sayfasından veya dizüstü bilgisayarlarının sitesine model girip indiriyor, fakat bazen bu sayfalarda ki sürücüler güncel olmayabiliyor bu yüzden bu rehberde size sürücülerin en güncel...
Emin misiniz efendim daha dün bu program ile internet sorununu Driver sorunlarını hallettim ön yargınızı kırın 100 milyon insan bunu boşa kullanıyor zaten bir siz haklısınız aynen efendim.
Emin misiniz efendim daha dün bu program ile internet sorununu driver sorunlarını hallettim ön yargınızı kırın 100 milyon insan bunu boşa kullanıyor zaten bir siz haklısınız aynen efendim.
Benim kuzenim de kullanıyor. Onda da sorun olmuyor. Herkeste sorun olacak diye bir kaide yok zaten ancak bu programları kullanıp da çok fazla sorunla karşılaşanların sayısı çok fazla. 100 milyon kişi mi kullanıyor gerçekten bilmiyorum ama öyle bile olsa bir anlam ifade etmez zira insanlar uğraşmamak için ben onu yüklerim biter gider mantığıyla yüklüyorlar. Sizin dediğiniz bazı sorunları çözmüş olabilir ama genel kullanımda gereksiz. Zaten Windows 7 ve üstü sistemlerde sürücüler otomatik yükleniyor. Ekstra olarak ekran kartı sürücüsünü yükleseniz yeterli oluyor.