Selam, hayatım boyunca hiç masaüstü bilgisayar kullanmadım o yüzden bu konulardan anlamıyorum ve şu an kullandığım laptopa da monitör almak istedim zira ekranı 15.6 inç. G-Sync veya Adaptive Sync vs olan şeyleri hiç anlamıyorum RTX3050 laptop ekran kartım var.(iki tane ekran kartı var laptop olduğu için) işlemci vs diğer detayları yazmam gerekiyor mu?
Selam, hayatım boyunca hiç masaüstü bilgisayar kullanmadım o yüzden bu konulardan anlamıyorum ve şu an kullandığım laptopa da monitör almak istedim zira ekranı 15.6 inç. G-Sync veya Adaptive Sync vs olan şeyleri hiç anlamıyorum RTX3050 laptop ekran kartım var.(iki tane ekran kartı var laptop olduğu için) işlemci vs diğer detayları yazmam gerekiyor mu?
En ucuz AOC CQ27G2SE/BK 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC CQ27G2SE/BK 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
madem 4080 bir ekran kartı alacaksın bu tür kartlar için 2 k mönitörden aşağı almaman gerekiyor oynadığın oyun türüne göre hz değerine bakabilirsin fps tarsı oyunlar oynuyorsan minimum 165 hz almaya bak