Bilgisayara uzaktan bağlanıp oyun oynamak için yazılım önerisi

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
Daha önceden Steam Link kullanıyordum ama 2 cihazda modem üzerinden LAN kablosu ile bağlı olmasına rağmen hem görüntü çok kalitesiz hem de gecikme çok vardı. Wi-Fi üzerinden bağlı telefonumda denediğimde oyun hiç oynanamiyacak durumdaydı.
Kalite için çok iyi olmasa da gecikme az ve bağlantı kopukluğu olmadan oyun oynamak için hangi programı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden Steam Link kullanıyordum ama 2 cihazda modem üzerinden lan kablosu ile bağlı olmasına rağmen hem görüntü çok kalitesiz hem de gecikme çok vardı. Wi-Fi üzerinden bağlı telefonumda denediğimde oyun hiç oynanamiyacak durumdaydı.
Kalite için çok iyi olmasa da gecikme az ve bağlantı kopukluğu olmadan oyun oynamak için hangi programı önerirsiniz?

Uzaktan bağlantı her zaman gecikmeli oluyor kalitede öyle.

Uzaktan bağlantı her zaman gecikmeli oluyor kalitede öyle.

İki cihazı lan kablosu ile bağlandığı zaman mantıken hem gecikmedin az hem de kalitenin yüksek olması lazım diye biliyorum. Amacım zaten sıfır gecikmeli Ultra kaliteki oyun oynamak değil. Zaten böyle bir şeyin mümkün olmadığını da biliyorum.
Zaten ETS 2 gibi gecikmenin fazla olmadığı bir oyunu düşük çözünürlükte oynamak istiyorum. Yani bence çok fazlada bir şey istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı