E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 Ben Tuba dedi: Bilindik İngilizce sitelerden veya archive.org üzerinden indirdiyseniz o zaman "Abandonware" adı altında dağıtılan oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Hayır türk siteydi. Ben Tuba dedi: Sebep. Kaspersky indirip bu kodu kullanın: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944 Not: Virüs %80 ihtimalle miner olacak. Genişletmek için tıkla... Peki böyle düzelecek mi? İndiriyorum şu an. Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Ben Tuba dedi: Bilindik İngilizce sitelerden veya archive.org üzerinden indirdiyseniz o zaman "Abandonware" adı altında dağıtılan oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Hayır türk siteydi. Ben Tuba dedi: Sebep. Kaspersky indirip bu kodu kullanın: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944 Not: Virüs %80 ihtimalle miner olacak. Genişletmek için tıkla... Peki böyle düzelecek mi? İndiriyorum şu an.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #12 Eric Wright dedi: Hayır türk siteydi. Genişletmek için tıkla... Türk siteleri genelde çıkar amacına bu işi yapıyorlar.
Eric Wright dedi: Hayır türk siteydi. Genişletmek için tıkla... Türk siteleri genelde çıkar amacına bu işi yapıyorlar.