Bilgisayara virüs bulaştı

sitesinden normalde tscnin sitesinde indircektim turbobit vardı sadece.

Hocam içiniz rahat etsin bilgisayarınız temiz. Defender crack programlarına veya kaynağı bilinmeyen dosyalara trojan deme gibi bir alışkanlığa sahip. Çok paranoyaksanız MBAM ve Kaspersky ile tam tarama yapın.

Hocam içiniz rahat etsin bilgisayarınız temiz. Defender crack programlarına veya kaynağı bilinmeyen dosyalara trojan deme gibi bir alışkanlığa sahip. Çok paranoyaksanız MBAM ve Kaspersky ile tam tarama yapın.

Hocam normalde oyuna para yatıracaktım kredi kartından şimdi içime kurt düştü.

Bir yavaşlama yoksa bilgisayarda kullanmaya devam hocam fazla takmayın yavaşlama donma problemi yoksa Windows Defender dediğim gibi her önüne gelene virüs diyor kendi yazılımıma bile

Hocam normalde oyuna para yatıracaktım kredi kartından şimdi içime kurt düştü.

Görev yöneticisinde saçma sapan arkada çalışan bir şey yoksa sorun olmaz hocam en kötü kartınız alsalar bile bankayı arayıp iptal ettirebiliyorsunuz işlemleri ben yapmadım deyip bloke koydurabilirsiniz.

Tron ile taramayı deneyin, yada Linux kurun.

Hocam Linux kurmaya gerek yok bence Windows gayet iyi bir işletim sistemi eğer çözüm bulamazsa bilgisayarı formatlayabilir.
Fikrinize şiddetle katılmıyorum. Büyük ihtimalle ya bu konu hakkında pek bir fikriniz yok yada araştırmamışsınız. Ama bunu tartışmanın yeri burası değil.

Sanırsam ilk virüs deneyimin korkma program işini yapmış. Sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…