Bilgisayara virüs bulaştı

YouTube hesabımın adını hack diye değişip video paylaşımında bulunmuş bu şahıs. Eğer olmaz bir şey diyorsanız yapmayacağım.

YouTube hesabımın adını hack diye değişip video paylaşımında bulunmuş bu şahıs. Eğer olmaz bir şey diyorsanız yapmayacağım.
O halde söylenen adımları uygulayın ve belirtilen yazılımlar ile tarama yapın. Rescue Disk'e öncelik verin.

Bilgisayarın yazılımsal kısmıyla pek aram yoktur.(Maalesef belli olduğu üzere.) Şu an tarama yapıyorum. Ayrı bir işletim sistemine geçmiş gibi. KasperskyOs gibi. Detected 1 şu an. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ediyorum. Malwarebytes ve Kaspersky disc rescue ile çözemedim. Fakat Eset işimi çözdü. Şu anlık bir problem yok gibi. Yardımınız için sağolun.

Arkadaşlar, son olarak bir sorum var. Antivirüslerle tarattığım zaman bir şey çıkmıyor. Kameram izleniyor veya mikrofonum dinleniyor veya keylogger atılmış olabilir mi? Herhangi şüphelendirici bir şey olmadı ama merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…