Bilgisayara virüs bulaştı

Vallahi doğru söylüyorsun adam 15 yıllık face hesabımı bile dızlamıştı.

Bu arada kredi kartı bilgilerin varsa ailene dair cihazında acilen a söyle değiştirsin ve ya durdursun alışverişi.
Teşekkür ederim ileteceğim.

Two factor doğrulamalı instagram hesabımı nasıl çalabiliyorlar ?

Vallahi dikkatli olun hocam ailenizi uyarmayı unutmayın zamanında başıma gelmişti bende böyle kurtuldum bu belalardan

Aynen de işte bizde insanız, oluyor böyle hatalar. 5 yıl kullanırım bilgisayarı antivirüs programı olmadan (Varsayılan Windows Defender kullanırdım) anca başıma geldi

Teşekkür ederim ileteceğim.

Two factor doğrulamalı Instagram hesabımı nasıl çalabiliyorlar?

Senin IP üzerinden giriyorlar o yüzden.

@slears Bu arada tüm hesapların şifresini harici bir cihazdan değiştir. Şu an da kullandığın cihazın, yani virüslü olan cihazını internet bağlantısı kes.

Son düzenleme:

İşe yararmı bilmiyorum ama CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp net user yazıp SS atabilir misin?

Benim de 150 tane kayıtlı şifrem varmış parayla aldığım hile yazımında RAT çıktı 6 yıllık hesabımdaki 150 şifremin hepsi sızdırıldı mentalim şaştı.

Şu aralar virüsler, sosyal medya hesapları, kart bilgileri her yerde geziniyor ve kısa sürede çok fena artış oldu bu olaylarda. 10 yıl sonra internet ne hale gelecek düşünmek bile istemiyorum.

Şu aralar virüsler, sosyal medya hesapları, kart bilgileri her yerde geziniyor ve kısa sürede çok fena artış oldu bu olaylarda. 10 yıl sonra internet ne hale gelecek düşünmek bile istemiyorum.
büyük ihtimalle yakında dedemin internette açtığı facebook hesabına kadar görmeye başlarım.

Cookie stealer da kullanmışlar sana. Kaspersky ile tam tarama yaptıysan ve Windows güvenli tarama yaptıysan büyük ihtimal silinmiştir. Ama Kaspersky'yi bilgisayarı kullanırken açıkta tut bir süre.

Banka işlerinizi yaptığınız makineden hile yüklemekte ayrı bir cesaret hocam vallahi ben korkudan gelen mailerin bazılarını açmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…