Bilgisayara virüs bulaştı

eneskancal0009

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar yaklaşık olarak bilgisayarı 1-2 yıldır kullanıyorum ve dün Malwarebytes ile tarama yaptım ve 15 adet virüs çıktı. Haliyle sinirlendim ve görev yöneticinse lanet bir birüs gördüm. Autoit V3 adında o gün bu olayı yapmadan önce Roblox da biraz milleti kışkırtmak için jjspolit indirdim ve maalesef bilgisayarıma bu kadar virüsün bulaştığını öğrenmek çok acı.

Merhaba jjsploit virüslü olduğunu biliyorum bende indirdim ve çok uğraştım temizlemek için Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Dostum öncelikle Türkçeni tebrik ediyorum Malwarebytes ile karantina altına alın virüsleri hocam.

Merhaba jjsploit virüslü olduğunu biliyorum bende indirdim ve çok uğraştım temizlemek için Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Dün ani bir şeyle görevini sonlandırdım ancak hemen öncesinde autoit V3 adında bir şey vardı ve virüs olduğu çok belliydi ve YT'den bir YT kanalından işmiştim işte bu yüzden YT kanallarına güvenmememiz gerekiyor.

Daha basit çözümler yok mu ya hocam?

Hocam temiz kurulum ne RAT mı soktum PC'ye bu ne telaş.

Sadece RAT yiyince mi format atılıyor? YT kanalları zaten genelde çalınıp video paylaşılıyor veya anlaşmalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…