Bilgisayara virüs bulaştıktan sonra performans düştü

BLueFLame

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye virüs girdi. Genel olarak bir kullanımda bir yavaşlama ve tüm oyunlarda FPS düşüşü oldu. Format attım fakat oyunlar eskisi gibi performans vermiyor. RDR 2 yüksek ayarlarda oynar iken şu an Age of Empires 3 gibi bir oyunu Max 50'de oynuyorum. Ve tüm oyunlarda performans sınırda görünüyor formatla çözemedim sizce sebebi nedir bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Malwarebytes kurun taratın Windows 10 Home olarak kurun driverları BIOS'u güncelleyin.

Formatı hangi yolla attınız? Windows ayarlardan sıfırla kısmından mı yoksa flaş bellek temiz kurulum mu?

Formatı hangi yolla attınız? Windows ayarlardan sıfırla kısmından mı yoksa flaş bellek temiz kurulum mu?
ikisinide yaptım.Fakat fps hala aynı.Oyun fark etmeksizin ekran kartı sınırda oluyor ve 60-70i geçmiyor

Öncelikle GPU ve CPU sıcaklık değerleriniz nasıl? Ekran kartı kullanımınız 60-70i geçmiyor yazdığınızdan anladığım kadarıyla. Peki bu sırada işlemci kullanım oranı nedir? Herhangi bir darboğaz söz konusu olabilir. Eğer işlemci sıcaklığınız iyi durumdaysa şunu yapmanızı öneririm işlemciden daha fazla performans alacağınız için ekran kartı kullanımız sorun işlemci yetersizliğiyse artacaktır.
Win+R > msconfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler >işlemci sayısı
kutucuğu tikleyip en yüksek sayıyı seçin. İşlemcinizin kullanılabilir tüm çekirdeklerini aktifleştirmiş olursunuz. Bilgisayarıma formattan sonra istisnasız ilk olarak yaptığım şeylerden biri. FPS'e önemli derecede katkısı var. Fakat sıcaklığı da ufakta olsa arttırdığını söylemeden geçmeyeyim.

Hocam ihtimal diye soruyorum formattan sonra ekran kartı, chipset, LAN ve anakartın diğer tüm sürücülerini sitesinden yüklediniz mi?

dediğiniz işlemi yaptım.12ye yükselltim fakat durum değişmedi.Sürücüler de yüklü bir türlü anlamadım.En basit lol de bile daha doğruus tüm oyunlar performans sınırda gösteriyor.Halbuki en uygun duruma götürüp özelleştirerek daha çok performans alıyordum fakat şu an ne yaparsam yapayım.Sınırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…