Bilgisayara virüs bulaştırdım

Siber Suçlarla Mücadele'ye şikâyet edin. Umursayacaklarını sanmıyorum ama yine de bir şansınızı deneyin.

Siber Suçlarla Mücadele'ye şikâyet edin. Umursayacaklarını sanmıyorum ama yine de bir şansınızı deneyin.
tam da dediğiniz gibi siber suçlar şifre değiştirip formatlayın görüntüleriniz yoksa da korkcak bişey de yok dediler. Hatta eğer şantajdan şüpheleniyorsanız cinayet büroya gidin orası ilgilensin diyio başlarından savdılar. Eminim ki o emniyeti toplasak burdan 1 kullanıcı kadar bilgisi çıkmaz

İyi yapmışsınız eğer her şey şu an yolundaysa dert etmenize gerek yok geçmiş olsun.
yolunda mı bilmiyorum çünkü hala virüs var mıdır sorusu dönüyo kafamda

Fake mail olma olasiligi ne kadar hocam?

yolunda mı bilmiyorum çünkü hala virüs var mıdır sorusu dönüyo kafamda
Malwarebytes deneyin, ama tavsiyem Siber Suçlarla Mücadele'nin dediği şeyleri yapın. Şifreleri değiştirin ve temiz kurulum yapın.

Hocam aynı kişilerden aynı virüsü yazın yedim ve sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım. Hiçbir şey olmadı. Önemli hesaplarımda iki adımlı doğrulama vardı zaten. O günden beri artık korsan hiçbir şey yüklemiyorum. Ondan önce de yüklemiyordum ama montaj programı çok pahalı olunca mecbur kaldım.

Eğer hesaplarınızı geri aldıysanız ve flash üzerinden de format attıysanız içiniz rahat olsun.

Fake mail olma olasiligi ne kadar hocam?

Şifrelerimi belirtmiş mailde ve ekran görüntüsü var benim bilgisayarımdan

formatlayınca gitti mi virüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…