Bilgisayara virüs bulaştırmış olabilir miyim?

Eki Görüntüle 931444
Dostlar açılan sayfa bu, Google sekmesi değil. Ayrıca evet, bir daha açıldı. D

Sanki bu sıklık normal değil gibi. Ekran resmini paylaştıktan sonra bir kez daha açıldı.

Hocam tarama yapın. Şu an bir şey demek zor. Arkada bir .bat dosyası tetikliyor olabilir.

Eki Görüntüle 931444
Dostlar açılan sayfa bu, google sekmesi değil. Ayrıca evet, bir daha açıldı .d

Sanki bu sıklık normal değil gibi. Ekran resmini paylaştıktan sonra bir kez daha açıldı.
Bu yorumun üzerine şimdi bir kez daha açıldı arkadaşlar. Bu yorumu da yazdıktan sonra şimdi bir kez daha açıldı, garip.

Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra sonuçları mutlaka paylaşın.

Hocam bir sorun yok gibi gözüküyor fakat tarama yapılırken bile 2 kez bildirim geldi. Bu arada bildirim mi demek daha doğru sekme mi demek daha doğru tam karar veremedim fakat siz anlamışsınızdır diye umuyorum.
Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra sonuçları mutlaka paylaşın.
Bu arada ben bir indirme yapmama rağmen sürekli Kaspersky'dan "İndirme reddedildi" diye bildirim geliyor Bu normal midir?

Tam tarama yapmalısınız hocam, hızlı tarama değil.

Normal değil, size internet üzerinden paket gönderen bir virüs var sisteminizde.

Fakat hocam gerçekten çok sık çıkıyor karşıma. Microsoft bu kadar seri bildirim gönderir mi ki?
Hangi sürümü kullandığınızı bilmiyorum, ben debloat yaptığımdan bu tip şeylere denk gelmedim hiç. Görev Yöneticisi'nden bildirim gönderen uygulamanın kaynağını görebilirsiniz. Ben paniklemezdim bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…