waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 16 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, geçen format attırmıştım adam KMSpico kurmuş galiba sürekli böyle uyarılar geliyor kurduğum ESET antivirüs çalışmıyor. Dosya Ekleri 1631789860781.png 22,4 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaşlar, geçen format attırmıştım adam KMSpico kurmuş galiba sürekli böyle uyarılar geliyor kurduğum ESET antivirüs çalışmıyor.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #2 Malwarebytes yükleyip taratın. Büyük ihtimal siler.
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 16 Eylül 2021 #3 Kendin format atıp lisanslı Windows kur. Zaten yeni format attırmışsın. Lisanslı OEM keyler de internette ucuza bulunuyor zaten.
Kendin format atıp lisanslı Windows kur. Zaten yeni format attırmışsın. Lisanslı OEM keyler de internette ucuza bulunuyor zaten.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Eylül 2021 #4 Klasik bilgisayarcı hareketleri. Başka bir antivirüs programları ile temizlemeyi deneyin.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 16 Eylül 2021 #5 aademirciogluu dedi: Kendin format atıp lisanslı Windows kur. Zaten yeni format attırmışsın. Lisanslı OEM keyler de internette ucuza bulunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Geçen USB ile temiz format atmıştım fakat sürücüleri 2 gün uğraşmama rağmen yükleyemediğim için son çare bilgisayarcı olmuştu.
aademirciogluu dedi: Kendin format atıp lisanslı Windows kur. Zaten yeni format attırmışsın. Lisanslı OEM keyler de internette ucuza bulunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Geçen USB ile temiz format atmıştım fakat sürücüleri 2 gün uğraşmama rağmen yükleyemediğim için son çare bilgisayarcı olmuştu.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #6 Virus değildir. Office veya diğer yazılımları cracklemek için kullanılır eğer crackli windows ise bunun olması normaldir.
Virus değildir. Office veya diğer yazılımları cracklemek için kullanılır eğer crackli windows ise bunun olması normaldir.
emir0723 Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #7 Hocam bu tespit ettiği şey yanılmıyorsam korsan ürün etkinleştirmek için kullanılan crack gibi bir şey. Başkaları da beni doğrularsa öyledir.
Hocam bu tespit ettiği şey yanılmıyorsam korsan ürün etkinleştirmek için kullanılan crack gibi bir şey. Başkaları da beni doğrularsa öyledir.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Eylül 2021 #8 Bilgisyarı güvenli modda başlatıp Kaspersky ile sisteminize tam tarama yapın. Ama en temizi format olur.
Bilgisyarı güvenli modda başlatıp Kaspersky ile sisteminize tam tarama yapın. Ama en temizi format olur.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #9 waxon dedi: Geçen USB ile temiz format atmıştım fakat sürücüleri 2 gün uğraşmama rağmen yükleyemediğim için son çare bilgisayarcı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Driver Easy ile kurabilirdin. Görüntü bağdaştırıcısını da kendi sitesinden yükleyip kurarsan tamam.
waxon dedi: Geçen USB ile temiz format atmıştım fakat sürücüleri 2 gün uğraşmama rağmen yükleyemediğim için son çare bilgisayarcı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Driver Easy ile kurabilirdin. Görüntü bağdaştırıcısını da kendi sitesinden yükleyip kurarsan tamam.
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 16 Eylül 2021 #10 sxtech12 dedi: Virus değildir. Office veya diğer yazılımları cracklemek için kullanılır eğer crackli windows ise bunun olması normaldir. Genişletmek için tıkla... KMSpico Microsoft ürünlerini, genellikle Windows'u korsan olarak etkinleştirmek için kullanılırdı eskiden. 2019'da site kapandı ve uygulama yenilenmedi. Piyasadaki neredeyse tüm KMSpico'lar virüs şu an. Format atıp lisanslı Windows kullanın.
sxtech12 dedi: Virus değildir. Office veya diğer yazılımları cracklemek için kullanılır eğer crackli windows ise bunun olması normaldir. Genişletmek için tıkla... KMSpico Microsoft ürünlerini, genellikle Windows'u korsan olarak etkinleştirmek için kullanılırdı eskiden. 2019'da site kapandı ve uygulama yenilenmedi. Piyasadaki neredeyse tüm KMSpico'lar virüs şu an. Format atıp lisanslı Windows kullanın.