Bilgisayara virüs girdi

Kaspersky sonrası Malwarebytes ile tarama yaptığınız halde sorun yoksa bilgisayarınız temiz durumdadır. Internetten dosya indirirken dikkat edin. Sürekli AV bulundurun.

Bir kerede bulup kaldırdıktan sonraki taramanda bulamadıysa gitmiştir çok yüksek ihtimalle.

Aynen öyle normalde Kaspersky indirmeden evvel Görev Yöneticisi'nden dosyasına gittim ve silmeyi denedim izin vermiyordu devre dışı bıraktığım halde Kaspersky kurduktan snra trojeni ara ara durduruyordu bende o sırada trojeni ve bütün dosyaları sildim ve bir şey kalmadıgını düşünüyorum.
Kaspersky sonrası Malwarebytes ile tarama yaptığınız halde sorun yoksa bilgisayarınız temiz durumdadır. Internetten dosya indirirken dikkat edin. Sürekli av bulundurun.

Av dediginiz tam olarak ne. Misal veriyorum ben Adobe Premiere Pro indirirken virüs kaptırdım bilgisayarıma nasıl yardımları dokunur.

Defender ne yapıyordu bu sırada çok merak ediyorum. Dur tahmin edeyim, kapattınız.

Hayır Defender açıktı hayatta kapatmam fakat defendera artık güvenmeyecegim trojan girdikten sonra 4 defa kapsamlı tarattım ve yine temiz çıkardı çok işe yaramıyor gibi.

Enterasan. Dosyayı Microsoft'a gönderseydiniz keşke.

Vallahi bilemiyorum daha önce bu tarzda bir şey daha yaşamıştım direkt format attım ama simdi çok uygulama ve cok video var sırf bu yüzden format atmak istemiyorum Kaspersky'de para verip Premium alacagım uygulamayı cok begendm Defender'dan cok daha iyi gibi geldi.

Kaspersky dediginiz gibi indirdim dosyayı buldu trojan dosyasıymıs öyle gösterdi.

Eğer YouTube kanalın varsa, bir kanalını kontrol et çünkü benim kanalımı bitcoin kanalına çevirmişler bilgisayar virüs yiyince.

Eğer YouTube kanalın varsa, bir kanalını kontrol et çünkü benim kanalımı Bitcoin kanalına çevirmişler bilgisayar virüs yiyince.

YouTube ve Twitch kanalım var genellikle Twitch'te yayın açıyorum fakat YouTube'da 200 abonem var yoktur bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…