Bilgisayara virüs girdi

intikk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Isparta
Daha fazla  
Bilgisayara virüs girdi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapıyorum şu an.

Virüsün adı nedir ve adıyla ilgili kısa bir araştırma yaptınız mı yani virüs neler yapıyor bilgisayarı çökertme hesap çalma banka kartları vb zararsız bir virüs bile olsa ortadan kaldırın fakat bazen virüsler silinmiş gibi olsa da silinmiyorlar benim tavsiyem format atın ayrıca crack ve bilinmeyen kaynaklardan programlar yazılımlar oyunlar indirmeyin.

Format at düzelir kardeşim. (!)
Bu arada düzelir.
Ha hiç olmadı pek inandırıcı olmayan gördüğü virüs kadar görmediği vürüsleri barındıran 3.taraf programları kurmanızı önerebilirim ne hikmetse.

YouTube'da duydugunuz gördüğünüz saçma sapan şeylerede inanmayın örneğin "arkadaşlar bu program 3 parti yazılım oldugu için virüs korumanızı kapatın kesinlikle virüs değildir" gibi şeylerede inanmayın.

Gerekli uygulamalar taramanı yap. Birşey çıkmadıysa ve virüsün zararları varsa format at.

Hocam Minecraft Alpha 0.0.0 diye bir şey indirdim oyunu açtım 0 diye oyun çıktı PC yavaşladı kendim sildim oyunu.

Oyunu silmekle kalmıyor sen silsende o hala senin bilgisayarında yüklü durur Denetim Masası'ndan silsen bile kalır o ayrıca virüs bulaşmış neden tarama yapıyorsun format at işte önemli hesapların kartların varsa sıkıntı çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…