Bilgisayara virüs girdi

Sam00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'me galiba virüs girdi. Windows Defender'dan temizledim ama hala bir şeyler düzgün değil gibi.
Görev yöneticisinde yanında Windows logosu olan bir program açıktı ve xwr gibi bir şey yazıyordu, daha önce öyle bir şey görmedim.
PC'de görevi sonlandırdım ama PC'yi kapatıp açtıktan sonra geri gelir mi? Bir de sıkıntılı bir şey mi ve nasıl kurtulurum?

Malwarebytes indirip yükleyin ve temizleme yapın. Ardından şu linkten Kaspersky Cloud free indirin ve onunla da tarayın.

İçinin rahat etmesini istiyorsan temiz ve güzel bir formatı deneyebilirsin ya da diğer arkadaşların tavsiyelerini dinleyebilirsin.

O görev alan işlemin kaynak noktasını öğrenmeden kapatmasaydınız. Başlangıç bölümünde yer almış mı bakmak lazım.

Virüsü silmek için Regedit girdilerini silmen gerekiyor, sonra bilgisayarı güvenli modda açıp Regedit girdileri yüklenmeden virüs programları ile taratıp karantinaya almasını sağlamalısın. Öyle kökten siliniyor.

Tamam Kaspersky ve malwarebyts ile tarat sorun çıkarsa kaldır. Sonra dosyalarını yedekle ve format at en güzel çözüm.

İlk Malwarebytes ile tarattım birkaç bir şey buldu sildim onları sonrasında Kaspersky ve BitDefender ile tarattım hiçbir şey bulmadı bilgisayarda herhangi bir yavaşlama yok eğer bir sorun görürsem format atmak tek çare gibi gözüküyor hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…