Bu koyduğunuz fotoğraf ne için anlamadım?Arkadaşlar, param olmadığından crackli oyun indirdim. Fakat bilgisayara virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Nasıl anlarım? Fotoğraf bırakıyorum.
İndirdiğim site bu yani.Bu koyduğunuz fotoğraf ne için anlamadım?
Oyun indirdikden sonra kurulum aşamasında mı böyle?
Antivirüs önerebilir misiniz. Malvare kullanıyorum iyi midir.Bilgisayarınıza kontrolünüz dışında herhangi bir uygulama yüklendiyse virüs bulaşmıştır.
Ayrıca :
Güncel bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı derinlemesine tarayıp virüsler mevcutsa kaldırabilirsiniz.
- Görev Yöneticisi'ni açarak (Ctrl + Shift + Esc), bilinmeyen veya şüpheli programların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
- Aşırı CPU, RAM veya disk kullanımı yapan bilinmeyen işlemleri araştırın.
Kolay gelsin.
win+r yap mrt yaz tam tarama de biraz uzun sürüyor tarasın bilgisayarınıArkadaşlar, param olmadığından crackli oyun indirdim. Fakat bilgisayara virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Nasıl anlarım? Fotoğraf bırakıyorum.
Bitdefender Antivirus Plus, katmanlı ve bir çok özelliği olduğu için kendim de kullanıyorum. Tavsiyemdir.Antivirüs önerebilir misiniz. Malvare kullanıyorum iyi midir.
Site ismi gözükmüyor. Sadece sayfayı atmışsınız aslında. Sonu ...packs-site olarak biten siteyse güvenilir sayılıyor.Arkadaşlar, param olmadığından crackli oyun indirdim. Fakat bilgisayara virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Nasıl anlarım? Fotoğraf bırakıyorum.
Site ismi gözükmüyor. Sadece sayfayı atmışsınız aslında. Sonu ...packs-site olarak biten siteyse güvenilir sayılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.