Hocam hiçbir siteye tam anlamıyla güvenmeyin bu forumda konu açmıştım bir site güvenilir mi diye. Çoğu kişi güvenilir problem yok indirin rahatlıkla dedi ve Kaspersky ile tarattım bende güvenemeyip. 3 Tane trojan çıktı oyunun içinden. Dediğim siz hiçbir siteye tam anlamıyla güvenmeyin antivirüs programınız açık kalsın. Eğer kapatmanı istiyorsa sakın kapatma ve o dosyayı sil.
Tamam zaten bunu kullanıyordum ancak utorrent de yüklü kalmış. Kucak dolusu teşekkürler
Ya ben utorrenti silmeye çalışıyorum ancak silemiyorum. Ne yapabilirim. ( Kaldır deyince ayarlardaki uygulamalara atıyor ve içinde utorrent yok )Eki Görüntüle 2215880
Tamam işte silinmiş buda arta kalan dosyası sağ tıklayıp silemiyor musunuz? Silinmiyosa üstüne tıklayın orda ulaşılamıyor kaldırılsın mı falan der evet de silinir.
Tamam işte silinmiş buda arta kalan dosyası sağ tıklayıp silemiyor musunuz? Silinmiyosa üstüne tıklayın orda ulaşılamıyor kaldırılsın mı falan der evet de silinir.
Aslında windows defender yeterli beni baya şeyden kurtardı kendisi. Sağlam bir truva atını bile engelledi. Ama yetmez diyorsan kaspersky en iyisi benim için.