Bilgisayara virüs girdiği nasıl anlaşılır?

iTouclyxStrafe

Hectopat
Daha fazla  
1720419683762.png

1720419710644.png

Bilgisayarda Google girdiğimde böyle bir şey dedi Kaspersky sonra hızlı tarama ve tam tarama yaptım bir şey cıkmad. I Malwarebytes ile tararttım da fakat anlamadım. Var mı yok mu virüs? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2245372

Eki Görüntüle 2245374

Bilgisayarda Google girdiğimde böyle bir şey dedi Kaspersky sonra hızlı tarama ve tam tarama yaptım bir şey cıkmad. I Malwarebytes ile tararttım da fakat anlamadım. Var mı yok mu virüs? Yardımcı olur musunuz?

Ne uygulaması indirdiniz ve dosya konumlarını tam atınız. İşinize yarayabilecek orijinal site: PUP.Optional.BundleInstaller dosya ve konumu ve uygulamayı tam bilmeden yorum yapamam.

Ne uygulaması indirdiniz ve dosya konumlarını tam atınız. İşinize yarayabilecek orijinal site: PUP.Optional.BundleInstaller dosya ve konumu ve uygulamayı tam bilmeden yorum yapamam.

Hocam 2 diskim var hepsini tarattım normal bir disk seçmedim.

Uygulamadan kastınız nedir onu anlamadım.

Arkadaşlar bugün bilgisayarıma bir şey oluyor korktuğum icin format attım bu arada atmadan önce de farem bozulmus gibiydi sol tık bir calisiyor bir calismiyor bağlanmıyordu sağ tık direk hiç calismiyordu
En son kullandıgımda dün 15 civarı her şey cok normaldi şu an da format attım kablosuz klavyem i kablosuzunu algılamıyor kablolu kullanıyorum şu an yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
Adware uyarısı. Yani cihazınızda reklam yazılımı var. Kaspersky reklam yazılımlarını çok iyi görmez. MBAM+BitDefender+ESET üçlüsünü deneyin. ESET Online scanner hali ücretlisi değil.

Adware uyarısı. Yani cihazınızda reklam yazılımı var. Kaspersky reklam yazılımlarını çok iyi görmez. MBAM+BitDefender+ESET üçlüsünü deneyin. ESET Online scanner hali ücretlisi değil.

Hocam format attım şu an klavyemi düzelltim fakat bir şey sormak istiyorum faremin modeli Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed ben dün 15 civarlarında bu mouse yi hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyordum fakat şu an sağ tık hiç çalısmıyor sol tık bazen calisiyor pili takıp cıkarıyorum bir 15 saniye falan sol tık calısıyor ondan sonra gene aynı oluyor ama mouse ye bir şey de olmadı bütün gün PC'yi kapadıktan sonra evdeydi yani kimse dokunmadı da.

Eki Görüntüle 2245372

Eki Görüntüle 2245374

Bu arada bunları karantinaya al dedikten sonra format attım.

Hocam format attım şu an klavyemi düzelltim fakat bir şey sormak istiyorum faremin modeli Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed ben dün 15 civarlarında bu mouse yi hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyordum fakat şu an sağ tık hiç çalısmıyor sol tık bazen calisiyor pili takıp cıkarıyorum bir 15 saniye falan sol tık calısıyor ondan sonra gene aynı oluyor ama mouse ye bir şey de olmadı bütün gün PC'yi kapadıktan sonra evdeydi yani kimse dokunmadı da.

Razer'in yazılımını kur belki düzelir.

Ayrıca sistemine BitDefender kur ve tarat.

Razer'in yazılımını kur belki düzelir.

Ayrıca sistemine BitDefender kur ve tarat.

Hocam Synapse'yi kurup denedim mouse hala aynı pili tak cıkar yapıyorum 10 saniye civarı düzeliyor sonra tekrar aynı haline dönüyor.

Eki Görüntüle 2245498

Hocam baska cihaz olarak telefon ve iPad var mouse Wireless bu arada.

5000 dosya taranmış. Sistem taraması yapın bu bir nevi hızlı tarama.

Windows Update gerekli ayarları yapardı normalde. Farklı USB portlarını deneyin. Başka kablolu mouse falan varsa deneyin. Sorun portta mı yoksa mouse de mi onu öğrenelim.

Böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (44).png
    Ekran Görüntüsü (44).png
    349,2 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Geri
Yukarı