Merhaba. Bilgisayarıma daha yarım saat önce bir uygulama indirdim(YouTube'dan gördüm).RAR içindeydi ama şifresi yoktu. Girdim ve oyun sürümleri vardı(bende sürümler için indirdim).Bir tanesini indirdim ve açmayı denedim, açılmadı ve birkaç kere daha denedim olmadı. Sonra artık yapacak bir şey yok dedim oyunun orijinaline girdim, ama giremedim, giriş ekranında kalıyordu. Microsoft Store'dan indirmiştim ve sildim. PC'yi yeniden başlattım ama yine olmadı virüs programlarıyla tarattım bir şey çıkmadı ama şu an Kaspersky'le tam tarama yapıyorum. Sildiğim oyunu indirmeye çalıştım ama hata oluştu. Bir de virüs programlarıyla taratırkan gözüme bir şey kaçtı, bir anda Netflix açıldı. İndirmiştim ama açmamıştım arka plandada değildi anlamadım. Sizce format atmalı mıyım? Ve format atarsam Başka diskteki özel dosyalarım gider mi? Windows 10 Pro kullanıyorum ve bir sürü konuya baktım. Bazı kişiler "Windows 10'da bazen başka disktekileri siliyor) diyorlardı. Format atarsam dosyalarım gider mi? Ve virüsleri başka nasıl silebilirim?
Not: Kullandığım antivirüsler: Avast, Kaspersky, Malwarebytes.