Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 17 Nisan 2024 #1 Windows'tan virüs uyarısı alıp Kaspersky indirdim, tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an klavye mouse çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Windows'tan virüs uyarısı alıp Kaspersky indirdim, tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an klavye mouse çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Emir YOL Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 Hashüs6464 dedi: Windows'tan virüs uyarısı alıp Kaspersky indirdim, tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an klavye mouse çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yeniden başlatıp format USB'si oluşturun. Dosyalarınızı yedekleyip format atmak en temiz çözüm olur.
Hashüs6464 dedi: Windows'tan virüs uyarısı alıp Kaspersky indirdim, tarama yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an klavye mouse çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yeniden başlatıp format USB'si oluşturun. Dosyalarınızı yedekleyip format atmak en temiz çözüm olur.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 815 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 17 Nisan 2024 #3 Dostum, güvenli modda yeniden başlatıp format USB'si oluştur. Dosyaları yedekleyip format at.