S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Bu nedir ? Bilgisayara uzun zamandır yeni hiç bir şey yüklemedim?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 2 Ağustos 2023 #2 Virüs girmiş ve defender farkedip korumaya almış.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 2 Ağustos 2023 #3 skysurf dedi: Bu nedir? Bilgisayara uzun zamandır yeni hiçbir şey yüklemedim? Eki Görüntüle 1886502 Genişletmek için tıkla... Sorun yok bir falsepositive de olabilir endişelenmeyin. Zaten çöp kutusundaymış.
skysurf dedi: Bu nedir? Bilgisayara uzun zamandır yeni hiçbir şey yüklemedim? Eki Görüntüle 1886502 Genişletmek için tıkla... Sorun yok bir falsepositive de olabilir endişelenmeyin. Zaten çöp kutusundaymış.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Virüs bilgisayara yerleşemeden yakalanmış silin bilgisayardan sorunlu dosyaları bir sorun olmaz.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 skysurf dedi: Bu nedir? Bilgisayara uzun zamandır yeni hiçbir şey yüklemedim? Eki Görüntüle 1886502 Genişletmek için tıkla... Windows Defender %90 yanlış tespit yapıyor eğer doğru düzgün virüs bilgisi almak isterseniz Kaspersky ve Malwarebytes'ı öneririm.
skysurf dedi: Bu nedir? Bilgisayara uzun zamandır yeni hiçbir şey yüklemedim? Eki Görüntüle 1886502 Genişletmek için tıkla... Windows Defender %90 yanlış tespit yapıyor eğer doğru düzgün virüs bilgisi almak isterseniz Kaspersky ve Malwarebytes'ı öneririm.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 alpermcr69 dedi: Windows Defender %90 yanlış tespit yapıyor eğer doğru düzgün virüs bilgisi almak isterseniz Kaspersky ve Malwarebytes'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar hiç rastlamadım virüs var dediğine yada virüssüz bir şeyi virüs diye gösterdiğine bu ilk galiba
alpermcr69 dedi: Windows Defender %90 yanlış tespit yapıyor eğer doğru düzgün virüs bilgisi almak isterseniz Kaspersky ve Malwarebytes'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar hiç rastlamadım virüs var dediğine yada virüssüz bir şeyi virüs diye gösterdiğine bu ilk galiba
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 skysurf dedi: Şimdiye kadar hiç rastlamadım virüs var dediğine ya da virüssüz bir şeyi virüs diye gösterdiğine bu ilk galiba. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Windows defendera tam güven olmuyor dediğim programlardan birini indirseniz daha güvenilir olur PC niz.
skysurf dedi: Şimdiye kadar hiç rastlamadım virüs var dediğine ya da virüssüz bir şeyi virüs diye gösterdiğine bu ilk galiba. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Windows defendera tam güven olmuyor dediğim programlardan birini indirseniz daha güvenilir olur PC niz.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #8 alpermcr69 dedi: Genel olarak Windows defendera tam güven olmuyor dediğim programlardan birini indirseniz daha güvenilir olur PC niz. Genişletmek için tıkla... Windows defender tam arama yaptım aynısından 2-3 tane daha buldu karantinaya aldım ve malwarebytes ile taradım bir sorun yok dedi. Malwarebytes'i bi süre tutuyorum bilgisayarda bir sorun olmassa kaldıracağım. Teşekkürler.
alpermcr69 dedi: Genel olarak Windows defendera tam güven olmuyor dediğim programlardan birini indirseniz daha güvenilir olur PC niz. Genişletmek için tıkla... Windows defender tam arama yaptım aynısından 2-3 tane daha buldu karantinaya aldım ve malwarebytes ile taradım bir sorun yok dedi. Malwarebytes'i bi süre tutuyorum bilgisayarda bir sorun olmassa kaldıracağım. Teşekkürler.