Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 16 Aralık 2020 #21 Aorewia dedi: Arkadaşlar kusura bakmayın. Ceza aldığım için cevap veremedim. Virüs Total’e dosya yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'de "File" sekmesine gelip "Choose File" butonundan klasörü seçmeniz gerekiyor.
Aorewia dedi: Arkadaşlar kusura bakmayın. Ceza aldığım için cevap veremedim. Virüs Total’e dosya yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'de "File" sekmesine gelip "Choose File" butonundan klasörü seçmeniz gerekiyor.
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #22 Öyle yapıyorum. Klasörün üstüne tıklayıp, seç diyorum ama klasörün içine giriyor. Klasörün içi boş. Kaspersky ile tam tarama yaptım tehdit bulunamadı dedi. Son düzenleme: 16 Aralık 2020
Öyle yapıyorum. Klasörün üstüne tıklayıp, seç diyorum ama klasörün içine giriyor. Klasörün içi boş. Kaspersky ile tam tarama yaptım tehdit bulunamadı dedi.