11onbir11 Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 139 24 Şubat 2021 #1 ASUS PCE-AX58BT 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AX /BLUETOOTH 5.0 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da misal taksam, ikisinden de internet alınır mı? Aynı anda daha güçlü bir internetim olur mu?
ASUS PCE-AX58BT 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AX /BLUETOOTH 5.0 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da misal taksam, ikisinden de internet alınır mı? Aynı anda daha güçlü bir internetim olur mu?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #2 11onbir11 dedi: ASUS PCE-AX58BT 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AX /BLUETOOTH 5.0 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da misal taksam, ikisinden de internet alınır mı? Aynı anda daha güçlü bir internetim olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı anda kullanılmaz sadece biri kullanılır ve anakarttakından daha iyi bir Wi-Fi kart takarsanız hız artar.
11onbir11 dedi: ASUS PCE-AX58BT 574MBPS-2402MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AX /BLUETOOTH 5.0 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da misal taksam, ikisinden de internet alınır mı? Aynı anda daha güçlü bir internetim olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı anda kullanılmaz sadece biri kullanılır ve anakarttakından daha iyi bir Wi-Fi kart takarsanız hız artar.
11onbir11 Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 139 24 Şubat 2021 #3 InternetciMen dedi: Hayır aynı anda kullanılmaz sadece biri kullanılır ve anakarttakından daha iyi bir Wi-Fi kart takarsanız hız artar. Genişletmek için tıkla... Wifi yok bilgisayarda sadece internet girişi var.
InternetciMen dedi: Hayır aynı anda kullanılmaz sadece biri kullanılır ve anakarttakından daha iyi bir Wi-Fi kart takarsanız hız artar. Genişletmek için tıkla... Wifi yok bilgisayarda sadece internet girişi var.