Yani yavaşlıyor internet baya. Adaptör kullanan için yavaşlamıyor, evde interneti kullanan diğer kişiler için yavaşlıyor. Onlarda Wi-Fi'yi kullanınca adaptör kullanana ping giriyor.
Wi-Fi kartı veya adaptörün kotayı bitirmesi ile hiçbir alakası yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen en kötü senaryoda düşük hıza, düşük çekim gücüne sebebiyet verir yukarıdaki arkadaşların dediği gibi adaptör veya Wi-Fi kartı alacaksınız.
Yani yavaşlıyor internet baya. Adaptör kullanan için yavaşlamıyor, evde interneti kullanan diğer kişiler için yavaşlıyor. Onlarda Wi-Fi'yi kullanınca adaptör kullanana ping giriyor.
Hocam o olay modem ile alakalı bir durum. Adaptör ile değil. Ucuz modemlerde olan bir durum. Kaliteli modemlerde port sayısı fazla olduğu için yavaşlama olmaz.
Wi-Fi kartının kotayı bitirmesi ile hiçbir alakası yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen en kötü senaryoda düşük hıza, düşük çekim gücüne sebebiyet verir yukarıdaki arkadaşların dediği gibi adaptör veya Wi-Fi kartı alacaksınız.
Ben pek anlamıyorum adaptör modellerinden 100 liraya Inca marka bir adaptör aldım memnunum yani. Size yanlış bir önermede bulunmak istemem. @HakanYılmazzz yardımcı olabilir galiba.