Bilgisayara Windows 10 kurulmuyor

Omae wa mou

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar sistemimi montajladım, flashback sayesinde BIOS güncelledim, Windows 10 kurmak için bir flash hazırladım, flash diski bilgisayara taktım. Bilgisayar açılırken F11 tuşuna bastım.

Daha sonra karşıma UEFI flash disk ve hemen altında enter setup adlı iki seçenek geldi, Windows'u kurmak için UEFI flashı seçtim ve enterladım. Ne kadar beklersem bekleyeyim arsenal Gaming conquer the Battlefield resmi gitmedi ve Windows kurulum ekranı karşıma gelmedi. Lütfen yardımcı olun, 2-3 defa restart atıp tekrar denedim ve şu an üçüncü deneyişimde 10-15 Dk'dır bekliyorum.

B450 Tomahawk Max.
Ryzen 5 5600X.

İyi akşamlar sistemimi montajladım, flashback sayesinde BIOS güncelledim, Windows 10 kurmak için bir flash hazırladım, flash diski bilgisayara taktım. Bilgisayar açılırken F11 tuşuna bastım.

Daha sonra karşıma UEFI flash disk ve hemen altında enter setup adlı iki seçenek geldi, Windows'u kurmak için UEFI flashı seçtim ve enterladım. Ne kadar beklersem bekleyeyim arsenal Gaming conquer the Battlefield resmi gitmedi ve Windows kurulum ekranı karşıma gelmedi. Lütfen yardımcı olun, 2-3 defa restart atıp tekrar denedim ve şu an üçüncü deneyişimde 10-15 Dk'dır bekliyorum.

B450 Tomahawk Max.
Ryzen 5 5600X.

Ön kısma takmadınız değil mi flash belleği çünkü Windows kurulmadan ön USB kısımları çalışmazda.

B450 Tomahawk Max.
Ryzen 5 5600X.
Başında UEFİ yazmayanla başlaması gerekmiyor mu ? Yanlış biliyorsam bilgilendirin. En son 2 ay önce attım büyük ihtimal UEFİ yazmayandan başlatmıştım.

Ön kısma takmadınız değil mi flash belleği çünkü Windows kurulmadan ön USB kısımları çalışmazda.
İlk başta ön tarafa takmıştım şu an arka tarafta aynı sorun devam ediyor
İmajı nasıl yazdırdınız?
İnternetten video izleyerek yaptım, Windows'un sitesinden adını unuttuğum bir şeyi indirdim kendisi flasha otomatik olarak kurulumu yaptı.
Başında UEFİ yazmayanla başlaması gerekmiyor mu ? Yanlış biliyorsam bilgilendirin. En son 2 ay önce attım büyük ihtimal UEFİ yazmayandan başlatmıştım.
Karşıma zaten 2 seçenek çıkmıştı, uefi flash ve enter setup başka bir seçenek yoktu.

Boot önceliğini flash olarak seçip yeniden başlatınca ekranın gelmesi gerekiyor kendi sitesinin programını kullanarak USB'ye yazın Rufus ile değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı