3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Temmuz 2021 #11 denzii0 dedi: Evet hepsini Driver Booster'dan güncelledim. Genişletmek için tıkla... Driver Booster yanlış driver ve bozuk driver yüklüyor. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimal. Sürücüleri kurmadan önce kasma/donma var mıydı?
denzii0 dedi: Evet hepsini Driver Booster'dan güncelledim. Genişletmek için tıkla... Driver Booster yanlış driver ve bozuk driver yüklüyor. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimal. Sürücüleri kurmadan önce kasma/donma var mıydı?
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #12 denzii0 dedi: Microsoft'un sitesinde 8.1 Pro yok o yüzden ben Pro indirmedim. Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda sürümde Windows 8.1 Pro yazıyordu zaten şuan da Windows 10 Pro kullanıyorum.
denzii0 dedi: Microsoft'un sitesinde 8.1 Pro yok o yüzden ben Pro indirmedim. Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda sürümde Windows 8.1 Pro yazıyordu zaten şuan da Windows 10 Pro kullanıyorum.
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #13 Heunzey dedi: Driver Booster güncellenmiyor hocam ya yanlış ya da eski driverlari indiriyor kendi sitesinden indirin driverlari. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce Experience Windows 8.1 de açılmıyor sanırım açıyorum tekrar dene diyor. 364164 dedi: Driver Booster yanlış driver ve bozuk driver yüklüyor. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimal. Sürücüleri kurmadan önce kasma/donma var mıydı? Genişletmek için tıkla... Vardı.
Heunzey dedi: Driver Booster güncellenmiyor hocam ya yanlış ya da eski driverlari indiriyor kendi sitesinden indirin driverlari. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce Experience Windows 8.1 de açılmıyor sanırım açıyorum tekrar dene diyor. 364164 dedi: Driver Booster yanlış driver ve bozuk driver yüklüyor. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimal. Sürücüleri kurmadan önce kasma/donma var mıydı? Genişletmek için tıkla... Vardı.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #14 denzii0 dedi: NVIDIA GeForce Experience Windows 8.1 de açılmıyor sanırım açıyorum tekrar dene diyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indir sitesine gir NVIDIA driver yaz oradan indir hangi ekran kartı ise.
denzii0 dedi: NVIDIA GeForce Experience Windows 8.1 de açılmıyor sanırım açıyorum tekrar dene diyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indir sitesine gir NVIDIA driver yaz oradan indir hangi ekran kartı ise.
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #15 Heunzey dedi: Kendi sitesinden indir sitesine gir NVIDIA driver yaz oradan indir hangi ekran kartı ise. Genişletmek için tıkla... Bir daha deneyeyim mi 8.1'e geçmeyi 10 çok RAM yiyor bir de Windows 8.1 Pro varsa atar mısınız Microsoft'ta yokta.
Heunzey dedi: Kendi sitesinden indir sitesine gir NVIDIA driver yaz oradan indir hangi ekran kartı ise. Genişletmek için tıkla... Bir daha deneyeyim mi 8.1'e geçmeyi 10 çok RAM yiyor bir de Windows 8.1 Pro varsa atar mısınız Microsoft'ta yokta.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #16 denzii0 dedi: Bir daha deneyeyim mi 8.1'e geçmeyi 10 çok RAM yiyor bir de Windows 8.1 Pro varsa atar mısınız Microsoft'ta yokta. Genişletmek için tıkla... Ben PC'yi aldığımda ilk açtım Windows 8.1 Pro yazıyordu. Ben indirmedim.
denzii0 dedi: Bir daha deneyeyim mi 8.1'e geçmeyi 10 çok RAM yiyor bir de Windows 8.1 Pro varsa atar mısınız Microsoft'ta yokta. Genişletmek için tıkla... Ben PC'yi aldığımda ilk açtım Windows 8.1 Pro yazıyordu. Ben indirmedim.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2021 #17 denzii0 dedi: Evet hepsini Driver Booster'dan güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atmanız gerekebilir. %99.9 yanlış ve hatalı sürücü yüzünden. Birdaha o programı kullanmanızı önermem.
denzii0 dedi: Evet hepsini Driver Booster'dan güncelledim. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atmanız gerekebilir. %99.9 yanlış ve hatalı sürücü yüzünden. Birdaha o programı kullanmanızı önermem.