Bilgisayarcı diski geri vermedi

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Merhaba arkadaşlar, bilgisayardan anlamayan arkadaşım laptopuna RAM ve SSD aldı laptop yavaş olduğu için, ancak bana getirdiğinde 256 GB SSD takmış ve sistemde sadece 256 GB bir tane disk gözüküyor ve eski hard diski vermemiş bilgisayarcı sonuçta diski çalmış olmuyor mu? Laptop bir tane disk desteklese bile o diski vermek zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorunda hocam ya da soracak buna ihtiyacın var mı diye. Sonuçta o diski harici olarak da kullabilir laptopunda.

Tabii ki vermek zorunda. Kullanıcı belki harici olarak kullanacak onu veya rafa kaldıracak o kimseyi ilgilendirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD değerinde indirim yapmış olabilir SSD için. Mesela 600 liralık diski 500 liraya vermiştir. Belki de çocuk anlamıyor zaten deyip vermemiştir.

Geri vermek zorunda.

@A1peren, bunu yapsa bile daha öncesinde bilgilendirmesi gerekiyor.

HDD değerinde indirim yapmış olabilir SSD için. Mesela 600 liralık diski 500 liraya vermiştir. Belki de çocuk anlamıyor zaten deyip vermemiştir.
4 GB RAM birde 256 GB SSD taktırmış 1800 TL almış demiştim ben oysaki sana toplarım diye ama anlamadı adam zaten 1 kuruş indirim yapmamış gittik bilgisayarcıya o disk artık işinize yaramaz bahanesiyle vermeye gerek duymamış sözde, diski verirken bir kutunun içinden bir sürü disk arasından buldu verdi Allah bilir kaç kişinin alıpda vermemezlik yaptı bilmiyorum ancak işimize yaramasa bile sen kimsinde bedavaya 500 gb Harddiskin üstüne çullanıyorsun bundan sonrada zaten artık bilgisayarcılara gitmem yıllardır gittiğim bir bilgisayarcıydı ama artık sorunumu kendim çözerim hırsızlara para vermem.

4GB RAM ve 256GB SSD 1800 lira mı? Adam iyi.... Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…