Bilgisayarcı laptopun SSD'sini sormadan çıkartmış

Tatarin

Kilopat
Merhaba, Lenovo Legion Y520 oyuncu laptopum var. Uzun süredir kullanmıyordum çünkü sürekli mavi ekran veriyordu. Bilgisayarcıya götürdüm sorunu çözemedi. Bugün ben kendim çözdüm. Fakat depolaması normalde 1TB hard disk + 256 GB SSD iken şu an sadece 1TB, SSD yok yani. Şu an hiçbir şey yapmasamda herhangi bir şeyde kasıyor laptop. Bilgisayarcıyada götüreli uzun zaman oldu, gidip sormalı mıyım?

Son düzenleme:

Kanka arkadaşın dediği gibi içine bak bir ya da yazılımsal bir şey mi içinde yoksa git hakkını iste polis filan çağırırım de adam uzatırsa geçmiş olsun işin zorda böyle yerlerde tanıdığa niye gitmiyorsunuz ki?

Aynı modelden vardı bende. 2 TB HDD + 256 GB SSD.

Konu sahibine şunları söylemek istiyorum arka kapağı aç ve SSD diskinin olduğu yeri kontrol et eğer disk oradaysa büyük ihtimalle yerinden çıkmış olabilir yerinden çıktıysa diske zarar vermeden tekrardan yerine sabitlemen lazım.

Bence alıp gittiyse boş ver o kadar sağlam SSD değil. Sağlamından M2 SSD alırsın olur biter. Görünmüyorsa bir bilgisayarda tanıtmaya çalış olmaz ise arkadaşların dediği gibi vidaları söküp sokete bak. Yoksa almıştır hesap falan sormaya gerek yok baya zaman geçtiğini söylüyorsun. Adamı suçlasan bile nafile sen de niye kontrol etmiyorsun? Problem de az buçuk sende. Yeni tanıdığın esnafa direkt güvenmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…