Bilgisayarcı laptopun SSD'sini sormadan çıkartmış

Bende yaşadım çalmış.

Temassızlık veya kirlenme olabilir, SSD'yi çıkarıp sokete giren kısmını silgiyle sil sonra düzgünce takıp tekrar dene. Eğer SSD windows'da gözüküyorsa Samsung Magician programı ile test edebilirsin.

Bence bu bakış açısı doğru değil. Hakkı neyse aramalı, ister kullansın ister kullanmasın. Bu ülkede zaten hak hukuk adalet artık yok olurken bu bakış açısı yolsuza hırsıza kapı açmaktır.

Öte yandan benim anlamadığım, sistem o SSD'de yüklü değil miydi, ayrıca esnafı da hemen zan altında bırakmamak lazım önce fiziki kontrolü yapmak lazım ve varsa aynı SSD mi hala o incelenmeli.

SSD içinde olduğuna göre yaşadığınız sorunların kaynağı SSD'nin kendisi olabilir, ya da SSD'nin modeline bakın, aynı GB olan bozuk bir SSD de takmış olabilir. Her ihtimali değerlendirin.

Doğru değil diyorsunuz da aldıysa da uzun zaman geçmiş hayırdır çekse ne olacak? Kamer kaydı varsa adam tak siler. Oldu bitti hakkını makkını aramayaz hacı. Yapacak bir şey yok. Dediğin gibi SSD'de yüklü olması lazım ben günahını almamak için yazımda görünmüyorsa bilgisayara tanıt dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…