Bilgisayarcı orijinal Windows kurmamış

Anakarta zarar vermez. 500 lira alıp da doğru düzgün bir iş yapmıyorsa yazıklar olsun. Adını söyleyinde gitmeyelim.

Anakarta zarar vermez. 500 lira alıp da doğru düzgün bir iş yapmıyorsa yazıklar olsun. Adını söyleyinde gitmeyelim.

Hocam bir de KMS adlı bir şey çalışıyordu görev yoneticisinde arastirmama göre Windows etkinlestirme.

Hocam bir de KMS adlı bir şey çalışıyordu görev yoneticisinde arastirmama göre Windows etkinlestirme.

Windows lisanslama programı ancak virüs barındırma ihtimali çok yüksek. Siz en iyisi adamakıllı evde formatınızı atın. Lisans fiyatı da 100-150 lira civarı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim eski bilgisayarımdada vardı KMSpico fakat onun yerine 150TL internetten key alabilirdin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows lisanslama programı ancak virüs barındırma ihtimali çok yüksek. Siz en iyisi adamakıllı evde formatınızı atın. Lisans fiyatı da 100-150 lira civarı.

Tamamdır hocam flash alacağım yapacağım.

Bana daha çok Linux kurmuş gibi geldi. Format atmak zor bir şey değil kendiniz yapın.
Linux kurduğunu nasıl düşündünüz hocam arayüzün linux ile alakası yok.

Adam kms suncusuna bağlamış çabuk çık.

Hem Windows kurması için 500 vermişsiniz hemde bilgisayarcı kms ilemi uğraşmış kusura bakmayın hocam kazıklanmışsınız.

Hocam kayıt defterine açıp CTRL+ F yapıp keymanagementservicename yazıp aratırmısınız böyle bir girdi var mı.

Valla hocam acmak istemiyorum görev yöneticisinde kms çalışıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…