Bilgisayarcı parça çalar mı?

karga44

Femtopat
Daha fazla  
5 gündür internet üzerinden ucuza parça bulup satın alıyorum ve bugün hepsi elime ulaştı. PC toplamayı bilmediğim için hepsini bilgisayarcıya verdim yarın halledeceğini söyledi. İçim rahat etmiyor parça çalar mı veya parçayı calıp başka ekran kartı varmış gibi gösterebilir mi aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasanızın içini açmak basit bir işlem. Aldığınız parçaları bildiğiniz için gözle bakarak anlarsınız zaten problem etmeyin.

Hocam yapabilir neden yapmasın?Ama siz dikkatli olursanız hakkını alırsınız tüm sistem özelliklerini biliyorsanız pc yi elinize aldığınızda kontrol edersiniz.

Yarın tekrar götürseydin gözünün önünde toplasaydı.

Sanmıyorum çalabileceğini en fazla kalitesi parçalar ile değiştirebilir

Kasanızın içini açmak basit bir işlem. Aldığınız parçaları bildiğiniz için gözle bakarak anlarsınız zaten problem etmeyin.
Peki başka kart takıp atıyorum 3060 takıp sistemde 4070s gibi göstermesi mümkün müdür

Yarın tekrar götürseydin gözünün önünde toplasaydı.

Kesinlikle. Eğer illa bırak deseydi de başka bilgisayarcıya götürürüm derdiniz. İşini ahlaklı ve düzgün yapan bir bilgisayarcıysa sistemi gözünüzün önünde kurmayı dert etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…