5 gündür internet üzerinden ucuza parça bulup satın alıyorum ve bugün hepsi elime ulaştı. PC toplamayı bilmediğim için hepsini bilgisayarcıya verdim yarın halledeceğini söyledi. İçim rahat etmiyor parça çalar mı veya parçayı calıp başka ekran kartı varmış gibi gösterebilir mi aydınlatır mısınız?
5 gündür internet üzerinden ucuza parça bulup satın alıyorum ve bugün hepsi elime ulaştı. PC toplamayı bilmediğim için hepsini bilgisayarcıya verdim yarın halledeceğini söyledi. İçim rahat etmiyor parça çalar mı veya parçayı calıp başka ekran kartı varmış gibi gösterebilir mi aydınlatır mısınız?
Hocam yapabilir neden yapmasın?Ama siz dikkatli olursanız hakkını alırsınız tüm sistem özelliklerini biliyorsanız pc yi elinize aldığınızda kontrol edersiniz.
Keşke sisteminizin başında dursaydınız, yapabilir tabii ki. Örneğin iki tane RAM'iniz olsun. RAM'leriniz de 3000 MHz olsun, aynı RAM'in 1866 MHz olanını takar; ruhunuz duymaz.
Kesinlikle. Eğer illa bırak deseydi de başka bilgisayarcıya götürürüm derdiniz. İşini ahlaklı ve düzgün yapan bir bilgisayarcıysa sistemi gözünüzün önünde kurmayı dert etmez.