Bilgisayarcı parçaları bozarsa almak zorunda mı?

AyneX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda bir fan sorunu var hem onu yaptırıp hem format attırmak istiyorum fakat götüreceğim bilgisayarcı parçaları değiştirirse ya da bozarsa diye korkuyorum. Parçaları bozarsa yenisini almak zorunda mı? Bir de parçaları değiştirirse herhangi bir dava vs. hakkım var mı? Götüreceğimiz bilgisayarcı bizim eski laptopu birçok kez tamir etti fakat ben yine de güvenemedim size bir danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırın merkezı bir yerde büyük bir yere götürün. ben öyle yapıyorum 2 katlı yok yok içeride.

Parçanın onun tarafından bozulduğuna dair kanıtın olması lazım, adam çıkıp ben bozmadım geldiğinde zaten bozuktu derse ne diyeceksin? Tek tek her parçayı kontrol edip çalıştığına dair bir video kaydı almalısın ki anca o zaman bir şeyler ispatlayabilesin.

Parçanın onun tarafından bozulduğuna dair kanıtın olması lazım, adam çıkıp ben bozmadım geldiğinde zaten bozuktu derse ne diyeceksin? Tek tek her parçayı kontrol edip çalıştığına dair bir video kaydı almalısın ki anca o zaman bir şeyler ispatlayabilesin.

Nasıl bir video kaydı almalıyım şu an bilgisayarımda bir sorun fanlar dışında bir sorun bulunmamakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı