Bilgisayarcıda çalışılır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Yaz tatili geldiği için bilgisayarcıda çalışmayı düşünüyorum, bilgisayarlara zaten ilgiliyim ve bilgim var, sizce çalışılır mı? Yaşım 15.

Yaz tatili geldiği için bilgisayarcıda çalışmayı düşünüyorum, bilgisayarlara zaten ilgiliyim ve bilgim var, sizce çalışılır mı? Yaşım 15.

Çalışılır en azından hiçbir şey öğrenmesen insan ilişkilerini geliştirirsin, elin matkap tutmayı öğrenir.

Ücreti minimumda tutacaklardır malum sektörler sömürme üzerine kurulu eğer harçlığını çıkarak kadar yeterliyse çalışabilirsin isyan edeceğin bir konu olmaz gibi ilgi alanınsa.

Format, yüzeysel tamir, parça satışı yapan bilgisayarcılardan mı? Yani çalışmak, bir şeyler öğrenmek açısından iyi olabilir ama bazı bilgisayarcıyım diye geçinip detaya inemeyen biriyse forumda takılmak daha yararlı olur. En azından burada gerçek sorun yaşayan insanları ve sorunların çözümlerini görürsün.

Yevmiye ne kadar?
Bilmiyorum daha soracağım.

Esnaf zaten bir sorun oldu mu gittiğim bir bilgisayarcı güvendiğim bir adam, amacım zaten sosyalleşmek birşeyler öğrenmek forumdada olurum ama fazla ekrana bakmak istemiyorum.

Esnaf zaten bir sorun oldu mu gittiğim bir bilgisayarcı güvendiğim bir adam, amacım zaten sosyalleşmek birşeyler öğrenmek forumdada olurum ama fazla ekrana bakmak istemiyorum.
Size kalmış hocam. Gerçekten işin ehli biri de olabilir. Güvendiğiniz biriyse ve gerçekten bir şeyler kapabileceğinizi düşünüyorsanız fazla maaş takıntınız olmasın derim. Benim görüşüm bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…