Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Mayıs 2024 #1 16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce?
16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce?
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #2 Bilgisayar hariç her şeyi yaptırırlar insaflıysa laptop açtırır temizletir falan.
shinnn Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X / ASUS TUF GAMING 3070 OC / MSI PRO B650-S / XPG LANCER BLACK 16X2 32GB DDR5 / CORSAIR H100 240MM / XPG VALOR AIR /DELL G2524H 280HZ 0.5MS Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 8 Mayıs 2024 #3 Quadrox dedi: 16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ile ilgili işler. (süpürge, paspas vs.)
Quadrox dedi: 16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ile ilgili işler. (süpürge, paspas vs.)
Blyatman Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 Valla hocam ben çalıştım habire bilgisayar topluyorduk, parçaları test ediyorduk, bol bol format atıyorduk...Bir çok şey öğrendim orada. Halen o bilgileri kullanıyorum.
Valla hocam ben çalıştım habire bilgisayar topluyorduk, parçaları test ediyorduk, bol bol format atıyorduk...Bir çok şey öğrendim orada. Halen o bilgileri kullanıyorum.
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 8 Mayıs 2024 #5 Quadrox dedi: 16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce? Genişletmek için tıkla... İleride bilişim bölümü hangi alanında çalışmayı düşünüyorsun.
Quadrox dedi: 16 yaşındayım ve bilişim bölümünde okuyorum. Okul çıkışında bilgisayarcıya gidip çalışacağım neler yaptırırlar sizce? Genişletmek için tıkla... İleride bilişim bölümü hangi alanında çalışmayı düşünüyorsun.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Mayıs 2024 #6 Topluyo dedi: İleride bilişim bölümü hangi alanında çalışmayı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok.
Topluyo dedi: İleride bilişim bölümü hangi alanında çalışmayı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok.
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 8 Mayıs 2024 #7 Quadrox dedi: Fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bu durum kötü kendine bir alan seçmen lazım kaçıncı sınıfsın.
Quadrox dedi: Fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bu durum kötü kendine bir alan seçmen lazım kaçıncı sınıfsın.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Mayıs 2024 #8 Topluyo dedi: Bu durum kötü kendine bir alan seçmen lazım kaçıncı sınıfsın. Genişletmek için tıkla... 10. sınıf.
Topluyo dedi: Bu durum kötü kendine bir alan seçmen lazım kaçıncı sınıfsın. Genişletmek için tıkla... 10. sınıf.