Bilgisayarcıda RAM çalınmış olabilir mi?

mertaksoy66

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımın reset sorunu üzerine bilgisayarcıya gittim, soğutma sistemi arızalı dediler. İşlemci fanını değiştirdiler halbuki ısınma problemi yoktu, 300TL aldılar. Asıl sorunum benim RAM'lerim 1600MHz'di, 1333 gözüküyordu XMP açınca 1600 çıkıyordu, bilgisayar tamirden geldikten sonra XMP açmama rağmen 1600 çıkmıyor, 1333MHz'de kalıyor. Ben de şüphelendim, RAM'lere baktım soğutma plakası var RAM'lerimin onlar aynıydı. Acaba soğutma plakalarını çıkartıp RAM'leri değişip tekrar plakayı farklı rama takmış olabilirler mi çünkü Speccy programınada 1333 gösteriyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcılar öyle şeyler yapabilirler size önerim gidin söyleyin bozmuşsun yapar mısın diye yoksa da geçmiş olsun adam zaten umursamaz.

Bu memlekette o rami çalacak bilgisayarcı varsa hepsine en ince selamlarımı iletiyorum.
Bilgisayarcılara verilen her üründen sonra böyle konu açmakta hit oldu tabi orası ayrı mesele.
Güvenmiyorsanız yetkili servise bırakın

1 fana 300 TL ödemek, üstüne başka sorunlarla karşılaşmak... Kardeşim zaten sorununu burada paylaşsan sana yardımcı olurlardı... Kazık yedikten sonra gelmen pek hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…