Bilgisayarcıda Windows 11 yükletmek güvenli mi?

Ada_Polat

Femtopat
Daha fazla  
Yeni FreeDOS laptop aldım. Bilgisayarcıda Windows 11 yükletmek sıkıntı çıkarır mı? Birkaç yerden sıkıntı çıkarabilir diye duymuştum.

Sıkıntıdan kasıt fahiş fiyat, bilgisayardan parça çalınması vs. o nedenle eğer altından kalkabileceğiniz bir işse kendiniz yapmanız daha iyi.

Yeni FreeDOS laptop aldım. Bilgisayarcıda Windows 11 yükletmek sıkıntı çıkarır mı? Birkaç yerden sıkıntı çıkarabilir diye duymuştum.
Evde başka bir bilgisayarınız var ise kendiniz yüklemeniz en iyisi olur, çok zor değil.

Hiç bilmiyorsan 1-2 internet sayfası ve youtube videosuyla çözebileceğin basit bir işlem. Kimseye para vermene gerek yok. Bir de 8 cigülayt USB bellek ve windows isosu lazım tabi. Bunun için bir arkadaşının bilgisayarından faydalanabilirsin.

Evde başka bir bilgisayarınız var ise kendiniz yüklemeniz en iyisi olur, çok zor değil.

Başka bilgisayarım yok.

Hiç bilmiyorsan 1-2 internet sayfası ve YouTube videosuyla çözebileceğin basit bir işlem. Kimseye para vermene gerek yok. Bir de 8 cigülayt USB bellek ve Windows ISO'su lazım tabii

Kendim yapsam sıkıntı olur mu? Diğerlerinden en ufak bir farkı olur mu?

Hocam kendinize yapın basit bir işlem YouTube binlerce video var bu konuyla ilgili.

Hocam bazıları Windows 11'le beraber garip programlar indirebiliyor garip wallpaper resimler vs. eğer yapabileceğinizden eminseniz kendiniz başk PC'den Windows 11 yükleme USB'si oluşturup kendiniz kurabilirsiniz.

Hocam bazıları Windows 11'le beraber garip programlar indirebiliyor garip wallpaper resimler vs. eğer yapabileceğinizden eminseniz kendiniz başk PC'den Windows 11 yükleme USB'si oluşturup kendiniz kurabilirsiniz.
Onu nasıl yapabilirim

Dışarıda kaç TL'ye yüklerler peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…