Bilgisayarcıda Windows yükletmek zararlı mı?

Swllyx

Centipat
Daha fazla  
Hocam Acer Nitro 16 aldım. Geçmişte de bir sürü bilgisayara çok kez BIOS'tan format attım fakat Acer'da BIOS'tan kurulumu denediğimde kurulumdayken bilgisayar kendi kendine kapandı sonra açılmadı. Bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldım. İçine crack Windows yüklemiş ve Adobe, ESET antivirüs, Office gibi uygulamaların korsanı var. Gereksizleri sildim fakat bilgisayarda bir sorun oluşur mu? Yani zararı olur mu? Eğer ki Windows'u yükleyebilseydim lisans alıp kendim lisanslayacaktım zaten ama maalesef olmadı.

Teknik olarak sorunsuz olması kağıt üzerinde imkansız ama zamanında öyle şekillerde bilgisayarcının attığı Windows'lar ile bende yıllarca kullandım ama hiç bir şey olmamıştı. Asla güvenilir demem ama bir şey olma garantisi de yok bence.

Hocam Acer Nitro 16 aldım. Geçmişte de bir sürü bilgisayara çok kez BIOS'tan format attım fakat Acer'da BIOS'tan kurulumu denediğimde kurulumdayken bilgisayar kendi kendine kapandı sonra açılmadı. Bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldım. İçine crack Windows yüklemiş ve Adobe, ESET antivirüs, Office gibi uygulamaların korsanı var. Gereksizleri sildim fakat bilgisayarda bir sorun oluşur mu? Yani zararı olur mu? Eğer ki Windows'u yükleyebilseydim lisans alıp kendim lisanslayacaktım zaten ama maalesef olmadı.
Bilgisayarcıya güveniyorsan sıkıntı yok ama bir tanesi fark etmeden bana korsan yazılım yüklemişti. 1 yıl öyle kullanmıştım 😀

Yani bilgisayarcıya göre değişebilir bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı