Bilgisayarcıdan işlemci alırken nelere dikkat edilmeli?

Bütçe
1000

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 1333MHZ
Anakart
H81mPro
i5 4460 verip i7 4770K alacağım, elimdeki işlemci 500TL saydı 800-900TL verip alacağım, şimdi PC'mi götüreceğim takacak, orada oyun testi yaparım, kısaca başka nelere bakmam lazım? Çok uzun sürmeyen bir test falan var mı? Adamı şüphelendirmeden ne kadar ısılara cıkması normal olur? Anakartım: H81m Pro 16 GB RAM ekran kartım; R9 380.

Eğer sıfırsa Görev Yöneticisi'den hiçbir uygulama açık değilken kullanımına bakın. Çok fazla değilse sorun olmaz. 2.el alıyorsanız ki tavsiye çok etmiyorum, pinlerine bakın yamukluk veya değişik bir şey var mı? İşlemci yanmış olabilir o yüzden MSI Afterburner'den oyun içi değerlerine bakın aşırı ısınma oluyor mu?

Eğer sıfırsa Görev Yöneticisi'den hiçbir uygulama açık değilken kullanımına bakın. Çok fazla değilse sorun olmaz. 2.el alıyorsanız ki tavsiye çok etmiyorum, pinlerine bakın yamukluk veya değişik bir şey var mı? İşlemci yanmış olabilir o yüzden MSI Afterburner'den oyun içi değerlerine bakın aşırı ısınma oluyor mu?

Adam benim PC'ye takacak ben bakacağım bir oyun gireceğim sonra sıcaklık değerlerine bakarım Valorant GTA da ne kadar ısınıyor ona göre alırım olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı