Bilgisayarcıdan kazık yedim

Hocam yanlış anlamayın ama cidden şu babam izin vermez annem izin vermez olaylarını anlayamıyorum ben. 2022 ye gireceğiz ne bu internet kini nefreti. Niye bu kadar eski kafada kaldı bu insanlar.
Bende de öyle babam annem 80 yaşında haberlerde görüyorlar dolandırıcılığı korkuyor insanlar ben internetten alışveriş yapıyorum onlar mağazadan ben alayım diyorum haberlerden bahsediyorlar.

Elinin altında internet var. Konu açmayı biliyorsun. Buraları öğrenmişsin. Hepsiburada'yı biliyorsun. Eline para geçtiyse gidip Papara'ya yatırıp alsaydın. Bilgisayarcıya ölsen gidilmez. Manasız yer.

Hocam o bilgisiyarcıdan az daha kasa alacaktım Intel Core I2 işlemci 2600TL satıyordu tabii RAM falanda vardı.

Elinin altında internet var. Konu açmayı biliyorsun. Buraları öğrenmişsin. Hepsiburada'yı biliyorsun. Eline para geçtiyse gidip Papara'ya yatırıp alsaydın. Bilgisayarcıya ölsen gidilmez. Manasız yer.
Bizimkilerde izin vermiyor bende ininaldan hesap açtım alıyorum paraya internetten alıyorum.

Nedense üzülesim geldi. İnsan yakınında bilgisayar bilen biri olmayınca gidip kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor sonra da eline yüzüne bulaştırıyor. Bir daha bir şey alacakken Technopat üzerinde konu açarak almanızı öneririm.

Hocam iade edeceğim ama bilgisiyarcıya nasıl ikna edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…