Bilgisayarcıdan parça alınır mı?

Bütçe
8500

C3zzâr

Hectopat
Daha fazla  
Selam elimde Intel i5 10400 Gigabyte B460 anakartı olan bir sistem buna bir ekran kartı almak istiyorum. bugün bilgisayarcıya gittim. Bana şunları önerdi.

• 2.el AMD Radeon R9 380 = 3000TL.
  • 2.el 600W güç kaynağı (markasını bilmiyorum) = 1500TL.
  • Sıfır RGB kasa Gamepower = 2000TL.

1000 TL işcilik.

Toplam 7500TL tutuyor. mantıklı mı? ekran kartından ve güç kaynağından emim değilim. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum maksimum 8K olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power Supply'le kasayı alacağım ama ekran kartı dümdüz kazık fiyat.

2000 bin lira Gamepower'a vermek yazık olur internetten kendin araştır.
3000 bin liraya 1660 serisine bak.
Güç kaynağını da yine internetten kendin al.

Son olarak 1000 TL işçilik bildiğin geçirmece olmuş. Kendin yapabileceğin bir şey için kesinlikle o kadar para verme. Sonuçta tamir etmeyecek. 0 Kasayı 400 civarına topluyorlar.

Kasa bayağı güzeldi onu almak isterim güç kaynağında çok sıkıntı etmez diye düşünüyorum ekran kartında sıfır fiyatına 2.el satıyor kazıklıyor.

Son olarak 1000 TL işçilik bildiğin geçirmece olmuş. Kendin yapabileceğin bir şey için kesinlikle o kadar para verme. Sonuçta tamir etmeyecek. 0 kasayı 400 civarına topluyorlar.

Vallahi Görende heykelcilik yapıyor sanar.

Leş gibi fiyatlar, 3K ya 9 yaşında kart mı satılır Allah aşkına, PSU markası da önemli.

4500TL'ye kadar indi hocam elimden artık bir şey gelmez adam da tanıdık şimdi sök hepsini almıyorum diyemezsin.

Vallahi Görende heykelcilik yapıyor sanar.

4500TL'ye kadar indi hocam elimden artık bir şey gelmez adam da tanıdık şimdi sök hepsini almıyorum diyemezsin.

Yo dersin, sök almıyorum diyeceksin. 2015 çıkışlı karta, Gamepower kasaya markasını bile bilmediğin PSU'ya 4.5k vermeye meraklı değilsen tabii.

ekran kartı bunu düşünüyorum.

Yo dersin, sök almıyorum diyeceksin. 2015 çıkışlı karta, Gamepower kasaya markasını bile bilmediğin PSU'ya 4.5k vermeye meraklı değilsen tabii.

Daha önce parça tamiri için gittiğim adam güzel tamir ediyor parçaları sohbet muhabbetimde var bir parça toplattırdım onda da kazıklamaya çalıştı zaten bu son gidişim bir daha gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…