Bilgisayarcılar güvenilir mi?

288886

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben sistem topladım fakat montaj yapmayı bilmiyorum pek çok video izledim fakat kablolama ve diğer pek çok şey karışık geldi. Bu yüzden bir tanıdık aracılığıyla bilgisayarcı sistemi evde toplayacak fakat sistemi pislendiğinde veya termal macun sürülmesi gerektiğinde bilgisayarcıya teslim etmem gerek kısaca sormak istediğim soru şu günümüzde bir bilgisayarın içindeki tüm donanımları gösteren uygulamalar varken bilgisayarcı herhangi bir şeyi çalamaz değil mi yani rahatlıkla teslim edebilir miyim?

Evde toplayacaksa neden ona geri teslim ediyorsun. Zaten her şeyi evde yapabilir. Termal macun yanına alabilir.

Bence gitmeyin. Çünkü tecrübem oldu. Zamanında 4 GB RAM'imi çalmışlardı. İlla gitmek istiyorsanız da başında bekleyin derim. Ben şahsen asla güvenmem.

Güvenilir bilgisayarcılar da var. Ben güvendiğim bilgisayarcıya verdim bir şey olmadı.

Genel olarak güvenilir oldukları söylenemez tecrübeyle sabit , ancak işini doğru dürüst yapanlar da vardır mutlaka , fakat güvenmenizi tavsiye etmem.

Hayır çalabilir. Aynı donanımın eskisini takabilir veya donanımın donanımını kurcalayabilir vs. kırk çeşit yolu var. Kendim yazıcı ve bilgisayarcıyım. En başında toplamayı bilmiyorsan hazır alman gerekiyordu ama almışsın bir kere parçaları. Bilgisayar toplamak zor değil kendin yapabilirsin yardımcı oluruz buradan.
Onun dışında toz almayı kendin yapabilirsin, termal macun değişimiyse çalışma sıcaklığına ve sıklığına göre değişmekle beraber ortalama 2-3 sene hiç gerekmez.
Eğer Şişli'ye yakınsan al parçaları gel toplayalım evinde hizmet alman biraz pahalıya mal olabilir.

Ben de aynı sebepten ötürü Armut uygulamasından puanı yüksek bir arkadaşa montajı yaptırdım. Geldi evimde, odamda, gözümün önünde yaptı her şeyi. Hatta bazı yerlerde birlikte yaptık. En güvenilir yöntem bu oldu benim için. Tanıdık olmadıkça bilgisayarcılara güvenmek akıl kârı iş değil.

Merhaba. Bazı bilgisayarcılar parça çalıyor ona dikkat edin! Benim kuzenimin 2 GB DDR3L RAM'ini dızlamışlardı.... Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün ve yanında siz de durun. Kendiniz montaj yapmayı biliyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz. Bilmiyorsan bile buradaki arkadaşlar da yardımcı olabilir.

Değil parçaları değiştirebiliyorlar, herşey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…