4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 29 Mayıs 2022 #21 120 GB HDD mi almıştı bilgisayarımın içinden. İsteyince geri verdi.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Mayıs 2022 #22 Max Caulfield dedi: Ekran kartın neydi? DxDiag kısmından değiştirilip değiştirilmediğini öğrenebilirsin. Hakkında kısmından RAM ve işlemciye de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir problem var mı anakartım işlemcim uyuyor RAM'larım 16 GB ama orada fiziksel bellek bilmem ne diyor.
Max Caulfield dedi: Ekran kartın neydi? DxDiag kısmından değiştirilip değiştirilmediğini öğrenebilirsin. Hakkında kısmından RAM ve işlemciye de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir problem var mı anakartım işlemcim uyuyor RAM'larım 16 GB ama orada fiziksel bellek bilmem ne diyor.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #23 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1403078 Bir problem var mı anakartım işlemcim uyuyor RAM'larım 16 GB ama orada fiziksel bellek bilmem ne diyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? Silinen üye dedi: Görünt belleği VRAM 6 GB RAM ama 5992 olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... O normal. Ekran kartın ne idi?
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1403078 Bir problem var mı anakartım işlemcim uyuyor RAM'larım 16 GB ama orada fiziksel bellek bilmem ne diyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? Silinen üye dedi: Görünt belleği VRAM 6 GB RAM ama 5992 olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... O normal. Ekran kartın ne idi?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Mayıs 2022 #24 Ekran kartımda bu. Max Caulfield dedi: Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? O normal. Ekran kartın ne idi? Genişletmek için tıkla... ASUS GTX 1660S. Max Caulfield dedi: Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? O normal. Ekran kartın ne idi? Genişletmek için tıkla... ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ekran kartım bu fakat 6gbvram diyor 5992 diyor çalındımı acaba elim ayağım titriyor.
Ekran kartımda bu. Max Caulfield dedi: Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? O normal. Ekran kartın ne idi? Genişletmek için tıkla... ASUS GTX 1660S. Max Caulfield dedi: Ayarlar kısmındaki hakkındaya bakar mısınız? O normal. Ekran kartın ne idi? Genişletmek için tıkla... ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ekran kartım bu fakat 6gbvram diyor 5992 diyor çalındımı acaba elim ayağım titriyor.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 29 Mayıs 2022 #25 Bazıları sağlam parçayı alıp bu bozukmuş diyor, yenisini takıp satıyor. Eskisini alıp 2. el yaptıkları kasaya kullanıp 2. el pc olarak satıyor.
Bazıları sağlam parçayı alıp bu bozukmuş diyor, yenisini takıp satıyor. Eskisini alıp 2. el yaptıkları kasaya kullanıp 2. el pc olarak satıyor.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Mayıs 2022 #26 ytwitchan dedi: Bazıları sağlam parçayı alıp bu bozukmuş diyor, yenisini takıp satıyor. Eskisini alıp 2. el yaptıkları kasaya kullanıp 2. el PC olarak satıyor. Genişletmek için tıkla... Kartım çalınmamış burada gözüküyor.
ytwitchan dedi: Bazıları sağlam parçayı alıp bu bozukmuş diyor, yenisini takıp satıyor. Eskisini alıp 2. el yaptıkları kasaya kullanıp 2. el PC olarak satıyor. Genişletmek için tıkla... Kartım çalınmamış burada gözüküyor.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #27 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1403081 Ekran kartımda bu. ASUS GTX 1660S. ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ekran kartım bu fakat 6gbvram diyor 5992 diyor çalındımı acaba elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok herşey iyi gibi. 8 MB'yi çalacak kadar işsiz değildir adam.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1403081 Ekran kartımda bu. ASUS GTX 1660S. ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ekran kartım bu fakat 6gbvram diyor 5992 diyor çalındımı acaba elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok herşey iyi gibi. 8 MB'yi çalacak kadar işsiz değildir adam.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 29 Mayıs 2022 #28 Silinen üye dedi: Kartım çalınmamış burada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben bilgilendirmek amaçlı yazdım. Küçükken bilgisayarcıda çalışmıştım oradan biliyorum. Adamın sağlam ramini aldı sıfır takıp sattı, aldığı rami 2. el yaptığı kasaya takıp satıyorlar.
Silinen üye dedi: Kartım çalınmamış burada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben bilgilendirmek amaçlı yazdım. Küçükken bilgisayarcıda çalışmıştım oradan biliyorum. Adamın sağlam ramini aldı sıfır takıp sattı, aldığı rami 2. el yaptığı kasaya takıp satıyorlar.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Mayıs 2022 #29 Max Caulfield dedi: Sıkıntı yok her şey iyi gibi. 8 MB'yi çalacak kadar işsiz değildir adam. Genişletmek için tıkla... Orada fiziksel RAM vesaire diyor onlar tamammı 16 GB RAM orası sağlammı çalmamış değil mi?
Max Caulfield dedi: Sıkıntı yok her şey iyi gibi. 8 MB'yi çalacak kadar işsiz değildir adam. Genişletmek için tıkla... Orada fiziksel RAM vesaire diyor onlar tamammı 16 GB RAM orası sağlammı çalmamış değil mi?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #30 Bilgisayarcı yerine tedarikçi bulup kendiniz tamir etmeyi öğrenin hem meslek öğrenmiş olur hem de kendinize güvenebilirsiniz. Benim 2.el aldığım bir sistemde iyi SSD'yi alıp kötüsüyle değiştirmişti (patriot viper alıp netac ile) söke söke aldım
Bilgisayarcı yerine tedarikçi bulup kendiniz tamir etmeyi öğrenin hem meslek öğrenmiş olur hem de kendinize güvenebilirsiniz. Benim 2.el aldığım bir sistemde iyi SSD'yi alıp kötüsüyle değiştirmişti (patriot viper alıp netac ile) söke söke aldım