helenistik Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2021 #11 rusen02 dedi: Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tekirdağ'in Kapaklı ilçesinde oturuyorum. Bahacprz dedi: Eski bilgisayarlardan çıkma bulabilirsiniz. Şansınızı deneyin. Önceden dükkan varken elimde çok vardı. Genişletmek için tıkla... Eski anakartlarda buzzerlar bitisik oluyor genellikle ve benim eski bir bilgisayarim bulunmuyor maalesef ki.
rusen02 dedi: Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tekirdağ'in Kapaklı ilçesinde oturuyorum. Bahacprz dedi: Eski bilgisayarlardan çıkma bulabilirsiniz. Şansınızı deneyin. Önceden dükkan varken elimde çok vardı. Genişletmek için tıkla... Eski anakartlarda buzzerlar bitisik oluyor genellikle ve benim eski bir bilgisayarim bulunmuyor maalesef ki.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 27 Eylül 2021 #12 helenistik dedi: Tekirdağ'in kapaklı ilçesinde oturuyorum. Eski anakartlarda buzzerlar bitisik oluyor genellikle ve benim eski bir bilgisayarim bulunmuyor maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Eski anakartlardan çıkma derken kutudan çıkanları ben küçük çekmeceye koyuyordum.
helenistik dedi: Tekirdağ'in kapaklı ilçesinde oturuyorum. Eski anakartlarda buzzerlar bitisik oluyor genellikle ve benim eski bir bilgisayarim bulunmuyor maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Eski anakartlardan çıkma derken kutudan çıkanları ben küçük çekmeceye koyuyordum.
R rusen02 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #13 Keşke Ankara olaydı. Ben size bedava verirdim.