L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 20 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi?
Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 20 Mayıs 2021 #2 Sistem özelliklerinizi biliyorsanız sorun olmaz, getirdiğinizde kontrol edersiniz.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 20 Mayıs 2021 #3 O takarken başında dur. Ben olsam emanet etmezdim. Bilgisayarcıya bilgisayarımı götürmezdim. İnşallah götürmeme gerek kalmaz .
O takarken başında dur. Ben olsam emanet etmezdim. Bilgisayarcıya bilgisayarımı götürmezdim. İnşallah götürmeme gerek kalmaz .
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 20 Mayıs 2021 #4 theYagi dedi: Sistem özelliklerinizi biliyorsanız sorun olmaz, getirdiğinizde kontrol edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsi aklımda. Samsung 12 GB RAM. 940MX. 250 GB SSD (Gelecek) 7200U.
theYagi dedi: Sistem özelliklerinizi biliyorsanız sorun olmaz, getirdiğinizde kontrol edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsi aklımda. Samsung 12 GB RAM. 940MX. 250 GB SSD (Gelecek) 7200U.
MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 luthermartin dedi: Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 'Kardeşim 8 GB RAM kastırır ben onu 4 yaptım' ifadesiyle karşılaşma ihtimalini göze alın. Şaka bir yana eğer ismi duyulan bir yerse sıkıntı olacağını sanmıyorum ama onların istediği SSD'yi taktırmayın.
luthermartin dedi: Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 'Kardeşim 8 GB RAM kastırır ben onu 4 yaptım' ifadesiyle karşılaşma ihtimalini göze alın. Şaka bir yana eğer ismi duyulan bir yerse sıkıntı olacağını sanmıyorum ama onların istediği SSD'yi taktırmayın.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 20 Mayıs 2021 #6 luthermartin dedi: Hepsi aklımda. Samsung 12 GB RAM. 940MX. 250 GB SSD (Gelecek) 7200U. Genişletmek için tıkla... Takacakları SSD eminim en ucuz 250 GB SSD olacak. Sandisk SSD Plus falan Bence taktırmadan önce bi' SSD'nin marka modelini öğren.
luthermartin dedi: Hepsi aklımda. Samsung 12 GB RAM. 940MX. 250 GB SSD (Gelecek) 7200U. Genişletmek için tıkla... Takacakları SSD eminim en ucuz 250 GB SSD olacak. Sandisk SSD Plus falan Bence taktırmadan önce bi' SSD'nin marka modelini öğren.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 20 Mayıs 2021 #7 Kayra Temel dedi: Takacakları SSD eminim en ucuz 250 GB SSD olacak. SanDisk SSD Plus falan Bence taktırmadan önce bi' SSD'nin marka modelini öğren. Genişletmek için tıkla... İnternetten aldım hocam. Ben ona götürüp o takacak. HP S700 modeli.
Kayra Temel dedi: Takacakları SSD eminim en ucuz 250 GB SSD olacak. SanDisk SSD Plus falan Bence taktırmadan önce bi' SSD'nin marka modelini öğren. Genişletmek için tıkla... İnternetten aldım hocam. Ben ona götürüp o takacak. HP S700 modeli.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2021 #8 Neden kendiniz yapmıyorsunuz? Daha önce yapmadığınız için endişeleniyor olabilirsiniz ama bir video açarak bile rahatça takabilirsiniz.
Neden kendiniz yapmıyorsunuz? Daha önce yapmadığınız için endişeleniyor olabilirsiniz ama bir video açarak bile rahatça takabilirsiniz.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 20 Mayıs 2021 #9 Yine de riskli bir iş, ucuz bilmediğin bir SSD takıp 500TL bile alabilir senden. Hem SSD takmak o kadar zor değil ya 2-3 videoyla öğrenebilirsin bu tarz şeyleri ek olarak technopatta bu konuda yardımcı olabilecek bir sürü dostun da var.
Yine de riskli bir iş, ucuz bilmediğin bir SSD takıp 500TL bile alabilir senden. Hem SSD takmak o kadar zor değil ya 2-3 videoyla öğrenebilirsin bu tarz şeyleri ek olarak technopatta bu konuda yardımcı olabilecek bir sürü dostun da var.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 20 Mayıs 2021 #10 Burakydn dedi: Neden kendiniz yapmıyorsunuz? Daha önce yapmadığınız için endişeleniyor olabilirsiniz ama bir video açarak bile rahatça takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tornavida seti yok bende.
Burakydn dedi: Neden kendiniz yapmıyorsunuz? Daha önce yapmadığınız için endişeleniyor olabilirsiniz ama bir video açarak bile rahatça takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tornavida seti yok bende.