berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #11 luthermartin dedi: Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... İlk olarak senden 50 TL isterse SSD boz daha iyi diyebilirim sadece yuvaya oturtum2 vida takacan. Bilgili biri için masaüstü sistemde 10 dk.
luthermartin dedi: Arkadaşlar sıfır tecrübem var. Yıllardır bilgisayarımı oraya götürdüm. SSD takacak ama bir şey yapmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... İlk olarak senden 50 TL isterse SSD boz daha iyi diyebilirim sadece yuvaya oturtum2 vida takacan. Bilgili biri için masaüstü sistemde 10 dk.
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #12 luthermartin dedi: Tornavida seti yok bende. Genişletmek için tıkla... Bence de takarken başında dur ve taktığı SSD'nin ne olduğunu sor.
luthermartin dedi: Tornavida seti yok bende. Genişletmek için tıkla... Bence de takarken başında dur ve taktığı SSD'nin ne olduğunu sor.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 20 Mayıs 2021 #13 Bilgisayarcılar hiç güven vermiyor açıkcası.
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #14 Ya da bilgisayardan anlayan bir yakınınız varsa SSD'yi ona taktırın. Ne olacağı hiç belli olmaz.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2021 #15 Her bilgisayarcı aynı değil hem tanıyorum diyorsunuz bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de bir yıldız tornavida yeterli oluyor, kendiniz takarsanız daha iyi olur.
Her bilgisayarcı aynı değil hem tanıyorum diyorsunuz bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de bir yıldız tornavida yeterli oluyor, kendiniz takarsanız daha iyi olur.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 20 Mayıs 2021 #16 paulgeorgefanboy dedi: Ya da bilgisayardan anlayan bir yakınınız varsa SSD'yi ona taktırın. Ne olacağı hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mühendisi bir dayım var. Ama benden uzakta.
paulgeorgefanboy dedi: Ya da bilgisayardan anlayan bir yakınınız varsa SSD'yi ona taktırın. Ne olacağı hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mühendisi bir dayım var. Ama benden uzakta.
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #17 luthermartin dedi: Bilgisayar mühendisi bir dayım var. Ama benden uzakta. Genişletmek için tıkla... Hocam ya videolardan izleyip öğrenin ya da dayınıza sorun. Bilgisayar mühendisi olduğu için daha çok yardımcı olabilir.
luthermartin dedi: Bilgisayar mühendisi bir dayım var. Ama benden uzakta. Genişletmek için tıkla... Hocam ya videolardan izleyip öğrenin ya da dayınıza sorun. Bilgisayar mühendisi olduğu için daha çok yardımcı olabilir.