Bilgisayarcıya termal macun sürmek için verilen GPU görüntü vermiyor

MrCeyx

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam 3 gün önce bilgisayarı termal macun sürmesi ve kasa temizligi yapması icin bir bilgisayarcıya verdim dediklerimi yaptı. Eve geldim taktım ekrana görüntü gelmiyor. Geri götürdüm 3 gündür deniyor bir şey bulamadım diyor. Ben eğer bir ürünü bozdu ise ürünü yaptırmasını kabul etmeyi düşünmüyorum, sonuçta bilgisayarım 1 yıldır bir kere bile tamir görmedi ve açılmadı. Onun hatası yüzünden neden tamirli bir parça alayım ki, haksız mıyım? Ne yapmamı önerirsiniz? Yarın gidip ona göre konuşacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acaba monitörden gelen girişi ekran kartına taktığınıza emin misiniz? Anakarta takılı olmasın. Bilginiz yoksa kasanın arkasından fotoğraf atar mısınız?

Hocam kasa bilgisayarcıyaydı bugün anakartta bir problem olduğunu fakat tespit edemedigini söyledi işlemcide problem yok çalışıyor anakartta ne gibi bir problem olabilir sizce? Sadece kasa temizligi yaptırıp termal macun sürdürdüm.

Hocam kasa bilgisayarcıyaydı bugün anakartta bir problem olduğunu fakat tespit edemedigini söyledi işlemcide problem yok çalışıyor anakartta ne gibi bir problem olabilir sizce? Sadece kasa temizligi yaptırıp termal macun sürdürdüm.
Hocam dediğim gibi kasanın arkasından bir fotoğraf atar mısınız? Kablolar takılıyken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı