Bilgisayarcıya Windows kurdurmak mantıklı mıdır?

Hocam yanlış anlaşılmasın bence bilgisayarcı bu adam müşteri windows kurmamış parçadan ne anlar diyip rahat davranır konu sahibi bşka pc olmadığından yapmış ama bilgisayarcı bilmiyor cahil diye düşünür

Hocam konuda herkes niye yaptın niye ettin yazmış yanlış değiller doğrular hak veriyorum. Bugün esnafa kimse güvenmez açıkcası. Ama siz kuramadığınız için kendinizce araştırmışsınız vermişsiniz. Hiç araştırmadan veren de vardır. O yüzden çok kafaya takmayın. Laptopu teslim aldığınızda kontrol edin etrafına bakın laptopda herhangi bir farklı birşey varmı. Göz gezdirin çok detaylı bakmaya çalışmayın. Sonrasında yanındayken açabiliyorsanız bir açın laptopu. İçini açamayacağımız için güvenecez artık bu saatten sonra. Ama mümkün mertebe kurulumu öğrenmeye çalışın. Bilgisayarcılar yüzde 90 crackli windows kuruyorlar. Tavsiye etmiyorum. Ucuza lisans var alınıp tekrar kendiniz öğrenip kurmanız daha mantıklı.

Ama mümkün mertebe kurulumu öğrenmeye çalışın. Bilgisayarcılar yüzde 90 crackli windows kuruyorlar. Tavsiye etmiyorum. Ucuza lisans var alınıp tekrar kendiniz öğrenip kurmanız daha mantıklı
Yani crackli yüklediyse hiç kullanmadan direkt kendim mi yükliyim tekrar

Yani crackli yüklediyse hiç kullanmadan direkt kendim mi yükliyim tekrar
Kullanabilirsiniz problem yok ama kullanmasanız daha iyi. Arka planda ne olduğu belli olmayan hizmetler çalışıyor. KMS diye hizmet yada program çalışıyor. Bazen windows hataları da yaşanabiliyor. Mümkün mertebe orjinal windows kullanın. Lisanslar ucuz zaten ama ben daha para veremem dersen bilgisayardaki windows da kullanılır bir süre

Hocam boşa para kendiniz usb ile de kurabilirsiniz çok zor bişey değil.

Şu internette 150 tl fln olan lisanslar mı?

Aynen sosyal de aratın hangi sitelerden alınması güvenli diye onlardan birinden alıp orjinal şekilde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…