Bilgisayarcıya Windows kurdurtulur mu?

Windows kurmak SSD'nin hızına bağlı olarak taş çatlasa yarım saatlik iş hadi ıvır zıvır ek paketler kurulum yaptı falan diyelim bir saati geçmez. Bilgisayarcılar asla orijinal windows indirip kurmazlar canımın için :D ellerinde korsan var herkese onu atar

Merhaba arkadaşlar. Benim sipariş ettiğim SSD geldi bende dedim ki gidiyim bilgisayarciya taktirtiyim. Taktirttik Windows attiriyim dedim sonra uzun sürer dedi. Eve geçtim bende sonra içime bir kurt düştü arayip sordum. "canimin içi bizim kendimizde Windows var onu kuruyoruz" dedi ben de "abi Windows'un kendi sitesinden indirebilirsiniz" dedim. Yok yapmıyoruz öyle dedi. Ben de iptal ettirdim. Sizce doğru mu yaptim?

4 5 yıl önce bir bilgisayarcıya Windows 10 kurması için vermiştik adam bilgisayara hangi Windows'u kurmuşsa artık içinde Windows, Linux Mint Ubuntu macOS hepsi bir arada masaüstüsü vardı. İçinde 2 tane Store vardı birisi Microsoft birisi App Store idi dosyaları karıştırdığımda içinde Google Play Half-Life 2 GTA 5 de vardı GTA 5'i açtığımda Rockstar hesabını istiyordu e tabii virüslü olduğunu anlayıp video izleyerek gerçek Windows 10 kurduk. O yüzden bilgisayarcılara güvenmeyin.

Merhaba arkadaşlar. Benim sipariş ettiğim SSD geldi bende dedim ki gidiyim bilgisayarciya taktirtiyim. Taktirttik Windows attiriyim dedim sonra uzun sürer dedi. Eve geçtim bende sonra içime bir kurt düştü arayip sordum. "Canimin içi bizim kendimizde Windows var onu kuruyoruz" dedi ben de "abi Windows'un kendi sitesinden indirebilirsiniz" dedim. Yok yapmıyoruz öyle dedi. Ben de iptal ettirdim. Sizce doğru mu yaptim?
Kendin kurman daha iyi bosver.

Hepinize yorumları için teşekkür ederim peki benim bilgisayarım şu an o bilgisayarcıda parça alip almadigini yarin nasıl anlarım?

Ve Windows 10'u kendi sitesindeki deneme surumunden indireceğim sure bittiğinde ne gibi sıkıntılarla karsilasirim çözümü var midir?

Windows kurmak SSD'nin hızına bağlı olarak taş çatlasa yarım saatlik iş hadi ıvır zıvır ek paketler kurulum yaptı falan diyelim bir saati geçmez. Bilgisayarcılar asla orijinal Windows indirip kurmazlar canımın için :D ellerinde korsan var herkese onu atar.

Bir de yüzüme kapattı telefonu fiyatı sorunca bakalim yarin bilgisayari almaya gittiğimde nelerle karsilasacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı