pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Bilgisayarcıya format attırdım Key alması için para verdim. Ama korsan kurmuş CD'den, nereye şikayet ediceğim?
Merhabalar. Bilgisayarcıya format attırdım Key alması için para verdim. Ama korsan kurmuş CD'den, nereye şikayet ediceğim?
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 6 Temmuz 2020 #2 Savcılığa suç duyurusunda bulun.
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #3 pecete dedi: Merhabalar. Bilgisayarcıya format attırdım Key alması için para verdim. Ama korsan kurmuş CD'den, nereye şikayet ediceğim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz kursaydınız ya,formata vereceğin parayı USB Belleğe verirdin.Bu bilgisayarcıları anlamak zor...
pecete dedi: Merhabalar. Bilgisayarcıya format attırdım Key alması için para verdim. Ama korsan kurmuş CD'den, nereye şikayet ediceğim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz kursaydınız ya,formata vereceğin parayı USB Belleğe verirdin.Bu bilgisayarcıları anlamak zor...
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 6 Temmuz 2020 #4 20-30 lira için savcılıkla mı uğraşacaksın? Değmez. Format atmak bu kadar zor değil, Youtube'ta birçok rehber var. Adım adım oradan bakarak yapabilirsin, gidip para verme şu adamlara.
20-30 lira için savcılıkla mı uğraşacaksın? Değmez. Format atmak bu kadar zor değil, Youtube'ta birçok rehber var. Adım adım oradan bakarak yapabilirsin, gidip para verme şu adamlara.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Temmuz 2020 #5 Kaç para verdin ki? Gidip 1000 TL verip adamın başında durmadıysan kötü olmuş. 30-40 TL içinse bilmiyorum uğraşmaya değer mi. Format atmak zor bir şey değil diye biliyorum OEM key alsan olur biter.
Kaç para verdin ki? Gidip 1000 TL verip adamın başında durmadıysan kötü olmuş. 30-40 TL içinse bilmiyorum uğraşmaya değer mi. Format atmak zor bir şey değil diye biliyorum OEM key alsan olur biter.