Bilgisayarda 1 saniyelik takılmalar ve ses cızırtıları

altayozil

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Matematik Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba, bugün alttaki sistemi aldım ve sıfırdan Windows 11 kurdum. Windows Update ile yükledim önce güncelleştirmeleri sonra Intel ve NVIDIA'nın driverlarını yükledim. Rastgele bir anda PC donuyor ve garip bir cızırtı geliyor 'dırrtt' gibi. Forumda bunun gibi birçok konu var ama kesin çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?
Not: Bazen de PC hata vermeden siyah ekran verip çöküyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-19 saat 23.57.31_24873b26.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bir süre sonra geri geliyor mu yoksa güç butonuna basılı tutarak kapatıp açıyor musun?

Ekran kartı, RAM veya disk temassızlık yapıyor olabilir. Bağlantıları bir kontrol et.

Hocam temassızlıktan olduğunu düşünmüyorum onları da kontrol ettim ama zaten çoğu kişi aynı sorundan muzdarip sanırım sistemler farklı olsa da çözümünü bulamıyorum.

Hocam temassızlıktan olduğunu düşünmüyorum onları da kontrol ettim ama zaten çoğu kişi aynı sorundan muzdarip sanırım sistemler farklı olsa da çözümünü bulamıyorum.

Aynı sistemi alan çoğu kişi mi, 5060 Ti kullanan çoğu kişi mi?

Aynı sistemi alan çoğu kişi mi, 5060 Ti kullanan çoğu kişi mi?

Yok hocam sistem ya da ekran kartından bahsetmiyorum forumda da birçok konu açılmış anlık donma ve ses cızırtısı geliyor yazmış herkes aynı benimkinde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…